- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Koszi, akkor inkabb nem kockaztatok es ugy idozitem hogy a kovetkezo fizetesem meg ido elott megerkezzen.
XD alias IKSZDé
-
nagyúr
válasz L4mie #106448 üzenetére
Szia!
Néhány személyes tapasztalat a 7g civicről. 1.4 civic 6-7L között eszik, 1.6 fél literrel többet kér, de cserébe jobban is megy, szvsz ha találsz jó 1.6-ot inkább azt vedd. Alkatrészek drágák, első lengéscsillapító kedvezmény nélkül 40k, gyári feszítőgörgő 40k+ (görgőből csak gyárit szabad!), hátsó lengéscsillapító szilenten átmenő csavar 2000/db (egy nyomorék kis csavar) stb. Cserébe 1.4-hez képest dinamikus, halk, nagy (legalábbis nekem ).
A corolláról is írtam korábban.
corolla típushibák
7g civic típushibákMindkettő jó autó, a lehetséges hibaforrásokat leírtam, válaszd azt amelyikből jobb állapotút találsz
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #106453 üzenetére
Az 1.1-es 100-nál 3250-et forog, akkor, gondolom, az olyan 6-6.5 liter.
-
Bull Boss
őstag
SZiasztok! Homályosan karcos műszerfalat mivel érdemes polirozni (konkrét anyagra vagyok kiváncsi)? Köszi előre is !
-
nagyúr
válasz Sutee89 #106459 üzenetére
huszi.gyb passz, ha ugyan az a motor van benne mint a corollában akkor gondolom erre is igaz
KMT szerintem a forgalmiba került csak motorkód, a motoron nem tudom hol van a motorszám(kód?)
Sutee89 G astra, fabia, octavia (ez elég pöpec darab)
Bull Boss Autóápolás, karbantartás, fényezés
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Sutee89 #106459 üzenetére
Én nézegettem sokat az Octaviát és a G Astrát is, de Focusból sokkal jobb volt a felhozatal. Akár 500-700eFt körül is el lehet csípni 2003-2004 évjáratú normális példányokat, csak lesni kell sokat a hahut és ha megjelenik egy ígéretes darab, akkor gyorsan lecsapni rá. Én 600eFt-ért vettem a sajátomat: 2004-es, 1.4 benzin, kombi, 230e km-rel. 200eFt volt a szerviz + téligumi és most van egy f@sza autóm.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Sutee89
aktív tag
-
Dorien
veterán
válasz Sutee89 #106465 üzenetére
Lehetőleg próbálj ki rajta mindent amit tudsz. Világítás, index, ablakemelő, ablaktörlő, duda, fűtés, klíma, hifi, kézifék. Átnézni: üléskárpitok, kormány, váltógomb, műanyagok, fényezés, szélvédők, kipufogó, motortér. Az ajtók alsó peremét nézd meg belül, ott szokott rozsdásodni a Focus. De a legfontosabb a próbaút: hidegen hogy indul, füstöl-e, hogy húz a motor, hallasz-e zajokat menet közben, kuplung, váltó, fék, kormányzás milyen...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Majd fél év múlva terveznék autót vásárolni, de még semmi konkrét nincs kinézve, ismerkedek a típusokkal, és próbálom megtudni esetleg előnyeit, hátrányait. Ha 2.000.000 Ft lenne a határ, akkor miket lenne érdemes? Továbbá van pár specifikus típus, amiről szeretném kikérni a véleményetek: Mitsubishi Lancer 1, Lancer 2, Ford Focus.
Ezek csak úgy külsőre tetszenek, van több ilyen autó is, de most csak ezeket kérdezem, továbbiakat később Előre is köszönöm a segítségeket, véleményeket!
-
hdman
őstag
Munez, K Norbi: mi ujság a lézerjelzővel? Fogott már valamit? Most már nagyon gondolkozom hogy vegyek egy olyan 15 ezreset...
Sopron city :)
-
hdman
őstag
válasz Kornel #106473 üzenetére
Ebbe az uj lézeres kamerás témába még nem ástam bele magam, de amikor legutóbb bemértek, akkor 4 kép készült. Az első kettőn csak egy piros paca látszik, ha ott lefordultam volna, nem kaptak volna el. A harmadikon ha nagyon akarom látszik a rendszám, de még ott is elég zavaros. A negyedik képen van közelről a rendszám fotózva, azon éles. Kb 500 métrrről készült az első kép, szóval...
Majd megkeresem, talán megvannak még a képek, mert annó lementettem.
Sopron city :)
-
szőröscica
addikt
Megint volt szerencsém néhány száz km-hez egy Fluence 1.5 dci volánjánál. Éhezőművész, röhejesen keveset fogyaszt, és elég kényelmes ülései vannak. Sok más pozitívumot nem tudok mondani róla, az egész autóról süt az olcsóság sajnos. A motor maga trükkös, néhány pillanatig elhiteti, hogy menni is tud, mert egész alacsony fordulatról megindul, és gyorsan reagál a gázpedálra, de kb. azon nyomban el is fogy, ahogy azt hinnéd, hogy hmmm, ez szedi a lábát. A futómű egy fos, már nem először vezetek ilyen autót, de még mindig félek benne.
Megértem azt, aki megveszi, mert hatalmas és az új autóba vetett bizalom biztos megnyugtató, de ennyi pénzért én inkább egy 2-3 éves használt, komolyabb kocsiba ülnék.
-
hdman
őstag
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Én Budapest és Vác közt lakok, ha csak vácra és néha Budapestre megyek kocsival akkor mennyi lesz a matrica?
Az m2-esen közlekednék.Tudom hogy nem ennek a topiknak a témája, de ott ahol ezzel foglalkoznak semmi élet sincsen és nem is kaptam választ.
XD alias IKSZDé
-
szőröscica
addikt
válasz honda 1993 #106478 üzenetére
Ne haragudj, de ha az internet világában ezt magadtól nem tudod megkeresni, akkor meg is érdemled.
-
Kornel
veterán
válasz hdman #106474 üzenetére
ennyi.
ha le tudsz fordulni, akkor jó.
de hol mérnek?
m5 bevezető, m3 bevezető, olyan helyen, ahol esélyed sincs lefordulni.
nem véletlen állnak be pl. ilyen szakaszokra gyakran.
onnan meg mindegy, hogy fékezel-e, mert úgyis készül a fénykép, kivéve ha blokkolt is, de ugye az nem 15 ezer. -
-v-
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Azért nem egy kiélezett helyzet, nemzetiutdij.hu-n minden infó meg van.
Google meg megmutatja a megyehatárokat.
Egyébként ha személyautó, és nem kisteher/9fős busz, akkor 5000/év, Pest megyei matricával.[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
honda 1993
senior tag
Koszi a valaszokat.
Valojaban csak nem mertem elhinni hogy ez a megyei matrica tenyleg lehet jo is valakinek, mert altalaban sz@..ak az emberek fejere es mindenkinek csak roszabb lesz.
Tehat ezzel a megyei matricaval pest megyen belul barmelyik utat igenybe vehetem ?
Mert ez igy nekem sajnos tul szepen hangzik ahoz hogy el merjem hinni.[ Szerkesztve ]
XD alias IKSZDé
-
-v-
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
válasz honda 1993 #106489 üzenetére
Hidd csak el, én is jobban jártam. (Győr-Budapest vonalon szoktam ingázni).
www.dongosofor.hu
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BomiBoogie #106449 üzenetére
Pug 106 van olcsóbban, akkor már megérheti a dízel a fogyasztása miatt.
-
gaborbol
őstag
Tavaly vettem a Prius 2-t amibe nem volt Bluetooth gyarilag, ma tettem bele egy "gyarit ".
Arban szerintem nagyon rendben volt. Szifon6 es android is szepen megy vele gond nelkul, nagyon korrektul mukodik, igaz csak az elso hangszorokat hajtja, de mivel sokat telefonalok vezetes kozben, erre tokeletesen megfelel. Zenet is viszi annak azert a minosege nem annyira meggyozo.1-1.5 ora alatt bele is fabrikaltam. Nagyon otletesen meg van csinalva a kocsi kulonben, minden alkatresz szinte pattan ki meg be, es egy ful le nem tort a szereles soran es semmi nem zorog. Azert nem gondoltam volna, hogy ennyire szet kell bombazni.
[ Szerkesztve ]
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Az eredevizsga hogyan szokott zajlani?
Az benne kell hogy legyen az autó árában? (tehát az eladó fizeti akkor is ha magánszemély?)XD alias IKSZDé
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #106495 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is hogy megéri e
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest