Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Ace owner #101821 üzenetére
ohh gweinde golf2 alatt
akkor mindegy mindenképp gyakran cserélsz szilentet
haverom be sem tette a lábát pestre, mindig úgy ment a kocsival, hogy lovaskocsival legyorsultam (G2 ta-technik) és így is amikor egyszer ment ki a parkolóból rászoltam, hogy a szilent miatt majd hozza be a kocsit, mert igencsek előre hátra ugrál a kerék
első lengőkar (jobb bal egyaránt) hátsó szilentjei között még némi nyomát! lehetett felfedezni a guminak
szerintem ha napi használatban van egy kocsi (ráadásul pesten) teljesen értelmetlen ültetni, keményíteni a futóművet, mindent szétb@asz csak. Aztán még megvágták tessék lássék alapon 5k-val a rendőrök, akkor szólt, hogy vegyük ki a francba inkább eladja őket..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobilinternet
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest