- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #25654 üzenetére
Nálam csak az első nem jött be
-
Manitou
veterán
válasz
Tothgera30 #25648 üzenetére
nálam nem működnek a linkek
-
tothm
őstag
válasz
Tothgera30 #25500 üzenetére
Szépek-szépek, de drágák egy matizhoz képest!
-
fekeandras
őstag
válasz
Tothgera30 #25500 üzenetére
-
tothm
őstag
válasz
Tothgera30 #25478 üzenetére
Mondjuk nekem a Wagon nagyon nem tetszik akkor már inkább egy matíz, még a thaliat nézegettem, de hát az meg renault.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Tothgera30 #25278 üzenetére
na így már mindjárt más...
tibi666:nono azért a szamurját nem csesztetni terepre az kell 1,3-as injektoros motorral, az mindenhol elmegy... olyan helyen ahol a ford vagy a tényleg terepjáró land rover-ek elakadnak.
ez olyan mint hogy a sima swift és a swift gti is csak külsőre ugyan az, meg törésre(
)
-
tibi666
senior tag
válasz
Tothgera30 #25275 üzenetére
nem bízol a fordban, de egy szakadt suzukiban, vagy ladában igen.
szép peres 17"es gumikat akarsz tenni egy niva alá.érdekes gyerek vagy te.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Tothgera30 #25276 üzenetére
"szép peres gumikkal"<---->"azért elmennék vele földútra, mezőre, vagy csak kirándúlni."
csak én érzem az ellentmondást
?
-
fekeandras
őstag
válasz
Tothgera30 #25180 üzenetére
Vegyél egy sima fapados golf 2 syncrot.Emeltesd meg pár centivel + kazánlemezből kell egy kartervédőt aláfaragni (+ a váltó alá is!)."Vacak" régi autó nem nagyon kell sajnálni ha itt ott felütöd az alját, és egy elképesztő egyszerű szerkezet.Országúton komfortosabb, alkatrész kb Lada áron.Vagy öreg kocka Audi 80 Quattro.Amíg fel nem ül valahol jó gumival hihetetlen helyeken elmegy.Vagy akár egy ilyen passat syncro ('hosszmotor + 1:1 Audi torsen quattro hajtás kapcsolható hátsó diffizárral.Nem haldex!) ebbe még pakolni is lehet mert a golf 2 syncronak nagyon kicsi a csomagtartója.Ha nem offroadozni akarsz ez is megteszi.
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30 #25197 üzenetére
Ismerősöméknek anno volt 2 Samurai (1.0 literes moci,katonai verzió, összkerék, felező,difi zár, 4 gang ) is a birtokában, vezettem is párszor.
Kimondottan terepezni vette őket, arra iszonyat jók. .Egyszerű, fapados, viszonylag megbízható, ha nem tudta az ember ,hogy csak 1 literes motort hajt, nem volt oka panaszra, de be is nyújtotta a számlát. Városban 11-13 liter, terepen 18-20 gond nélkül.
Gumi horror árban volt hozzá, emlékszem UAZ terepgumit vadászott hozzá mindig ,mert azzal lehetett emberi áron megúszni a gumicserét. Szerintem már csak a kora miatt is pénztemető ez is, meg a niva is.
Ha országút meg mező csak, arra kár terepjáró. Tudom, hogy az jön be, de ebből a keretből, ha találsz is valamit csak a bánat lesz. -
Rick4
félisten
válasz
Ha ennyi idő alatt gyűlne még kis pénz ahhoz az 500-hoz, szerintem nézz meg pár Ford Explorert, ismerek 10-15 tulajt, é mindenki elégedett vele, fogyasztásban kb a niva, csak épp 200 lóerő, és másképp megy, alkatrészárak nem rosszak, nincs igazából típushibája, és mégsem egy Lada Niva. Nem leszólom, de nagyon nem egy kategória kettő, az Explorer sem SUV, hanem jó kis terepjáró.
-
Sipi16
őstag
válasz
Tothgera30 #25196 üzenetére
Minden kanyart 130-cal kilinccsel előre akarsz bevenni?
-
SpeedR
őstag
válasz
Tothgera30 #25196 üzenetére
Országútra Nivát? OMG
"az állandó négykerékhajtás fontos."
Országútra? Ráadásul téligumival? -
Eagl3
veterán
válasz
Tothgera30 #25188 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy rengeteget fogyasztanak. Persze ha olyan helyen laksz, ahol gyakran kell szar utakon mászkálni, akkor kimondottan élvezetes lehet egy szépen rendbe szedett Niva.
-
fekeandras
őstag
válasz
Az ismerettségi körömben van egy vadász fazon, esküszik a Niva-ra.Mondjuk többet fekszik alatta mint amennyit benne ül.Szerintem ha nem születtél autószerelőnek ne ilyennel ruszki vassal kezdj
.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Tothgera30 #20448 üzenetére
totalcar.hu-n olvasgass, asszem a Csikósnak van ilyen, restaurált is egyet, szerintem ha írsz neki, akkor ő mindent el tud mondani róla, amit tudni érdemes.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20445 üzenetére
Egy veterán autót nem napi használatra szoktak tartani. Akkor meg tökmindegy, mennyit fogyaszt.
Nem akartam mást ajánlgatni, ha ez az álmod, vegyél ilyet, csak számíts rá, hogy ha használod, akkor nem az üzemanyag lesz a legdrágább kiadásod. -
Khelben
nagyúr
válasz
Tothgera30 #20440 üzenetére
Nem a fogyasztás lesz drága, amiatt nyugodtan vehetsz benzinest is.
Egyik ismerősömnek van 124-ese, hiperszuper szervizelt autó volt, az előző gazda imádta, majdnem a lakásban tartotta, mégis a gatyáját rákölti a javításokra.
Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest