- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
dízelracer #39645 üzenetére
Köszi, noh majd utánakérdezek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #39641 üzenetére
Köszi szépen, holnap nekiesek.
dízelracer
Köszi.
Jah, azt meghiszem.A gyári felnik amúgy valóban pofásak, bár éppen ma filóztam rajta, h inkább lecsiszolom, és lefújom őket ugyanolyan ezüstre. Komolyan mondom sehol nincs annyi korrózió, mint a felniken.
Ezt a fotót még kint lőttem telóval, de ezen is látszik, h rájuk férne egy kis csiszolás/festés.Legalaposabb munkát akkor végeznék, ha gumik nélkül állnék neki nem? Az meg jó nagy meló..
-
runner 125
nagyúr
Életem első autója megvan!
Suzuki Vitara 1.6i. Egyenesen a születésem után 1990-ből, 63.000km-rel, 20év alatt 2 tulajdonossal.
Occsó' volt, és nagyon egyben is van.Holnap tolok róla fotókat. Szép piros, mint a motorom.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #37534 üzenetére
Várok, hátha tud valaki segíteni infóval, a srác is ígérte, h utána néz, de itt hátha gyorsabban jön a válasz.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30 #37526 üzenetére
Áhh, ez egy 86 éves bácsié volt, aki 1 hónapja meghalt. Gallytörőnek, csörlőnek nyoma nincs rajta. Boltba járni használták, minden évben szervizelve volt.
Ma kiugrottunk meglesni, az alja is rendben van. Az utóbbi időben már alig használta, garázsban állt végig. Üléshuzatok elől-hátul, teljesen korrekt belső.Aminek kicsit nem örülök, h automata váltós. Jött egy autókereskedő barátom, ő nézte meg nekem, azt mondta rendben van a váltója is. Így kissé azért megnyugodtam, mert hozzátette, h a felújítása < 250k..
Egyébként 1.6 benzin.Most már csak tényleg az a kérdés, h milyen elvárásoknak kellene megfelelnie, h be tudjuk hozni..
mod.: Találtam egy beszámolót róla, pont ilyen az is, csak piros.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Anyám munkahelyén eladóvá vált egy 1991-es 3 ajtós Suzuki Vitara.
Gondoltam valamire jó lesz ez nekem, 800 ajrót akarnak érte, 110.000km-t futott. Teljesen egyben van, sehol nem rozsdásodik.Az autó Ausztriában van, osztrák rendszámmal. Kérdésem az volna, h ez mibe fájna nekem, ha be szeretném hozni, illetve, h egyáltalán behozhatom-e? (..elég öreg, nem tudom megfelelne-e az előírásoknak..
)
Gondoltunk arra is, h marad az osztrák rendszám, de a biztosítása kint piszok sok, így mindenképpen magyarítani" szeretném.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #33880 üzenetére
Ejha, húzós bakker, köszi az infókat, ettől még mindig ez a legesélyesebb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Khelben #33877 üzenetére
Rosseb' vigye el, miért nem lett csak 169 paci.
Hát az, érdekes dolgok ezek.
..közben felnéztem netrisk-re, a biztosítás kiszámolása felért egy közvélemény kutatással, azt hittem sose lesz vége, lényeg a lényeg, h nevelőapám B10-es besorolásban van, tudomásom szerint ez a legjobb, így éves szinten a Genertel biztosító 20.266ft-os díjat kínált fel.
Ami elég kedvező.Amúgy mennyi az a luxusadó?
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Tudna nekem segíteni valaki, h egy 3 éves, 2.2-es diesel 177 lovas autónak milyen járulékos költségei vannak? 1600kg az üres tömege.
Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Üdv mindenkit!
Aki ezt a dinnyelopót kihagyja.....
Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest