- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na, én kanosszát járok a kocsikkal, úgy néz ki a G Astra nem lesz nyerő, eléggé leharcolt példányok vannak a piacon annyiért ami elfogadható lenne számomra, de a lényeg, hogy a sztori mindent visz.
Nézem reggel Székesfehérváron a hahut, 800-ért gázos, friss műszakis horgos- klímás G kombi 1.6-os 8 szelepes motorral. Felhívom, salgótarjáni de ő most megy Pestre, tudunk ott is találkozni. Ok, én is oda megyek, megbeszéljük a helyet, 40 perc. 1 óra múlva hívom, hát, ööö dugóban vannak, egy órát késik. Erre egy másik számról hív a felesége, hogy hát lefoglalták a kocsit... Mondom kik, a vámosok, rendőrök? Hát nem, hogy egy másik ember megnézte, adott 100 ezret..... Na szóval "foglalózták", értem én a tájszólást, okés, csak akkor nem tudom, minek állok ott, zsebemben a pénzzel, na jól van, akkor szevasztok...
Nézem tovább, másik kombi Astra, hol máshol, Salgótarjánban. Hívom, beszámított kocsi, jó, frankó, menjek. Hát, valóban egész jó volt, csak sima benzines, de szintén 8 szelepes. 650-ért tuti vétel, de elkezdtem számolgatni:
2 éve számították be, azóta ott áll, lejárt műszaki amit én fizethetek 30K, 4 db gumi, mert ezek téliek, és repedezettek, szóval kuka, használtan is 30K, mivel 2 éve áll, vezérlés+ olaj, min 50K, fékbetét- tárcsa ki tudja, szóval ha én csinálom meg, annyi lett volna mint a másik, csak ez gáz nélkül.. Köszi, majd telefonálok.
Aztán mivel a másik ember is salgótarjáni, meg fent is van még a kocsija, csak felhívom, ha már itt vagyok, megnézném a kocsit, legfeljebb kiderül, egy másik miért annyi amennyi. Magyarázkodik, hogy foglalózták reggelig, mert még előző nap beszélt a csókával, és amikor jött, oda ment, de nem akart a két szék közül a földre esni. Mondom semmi baj, csak ugye ezt simán el lehet elsőre is mondani, hogy hívjam 2 óra múlva, na mindegy, szóval nem tudni, elviszi-e, ha már itt vagyok, megnézném. Megnéztem, 800-ért kínálja a gázos 1.6 8V-st friss műszaki, klíma, ami ebben benne szokott lenni, a lyukas kormányig, vesénél kikopott ülésig minden volt, plusz az oldala itt ott megkarcolászva, az ülések pluszban xarráülve, de egyébként vállalható, kis odafigyeléssel jó kocsi lehetett volna belőle, de a 20 éves kocsim 334K km-re bármelyiket veri esztétikában, műszaki állapotban is... És a végén mondja a csóka, ha a foglalózós embere nem viszi akkor én már csak 900-ért vihetem, merthogy ő elhamarkodta a 800-at, meg különben is ma már 5-en hívták.
Jólvan, kisbarátom, én mentem is köszi, aztán szépen hazajöttem...
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Windows 11
- Hobby elektronika
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest