- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p00h
tag
válasz
tikshow #17940 üzenetére
a H61M-ITX árban szimpatikusabb lenne, de iponnál ha kérek összerakást megcsinálják a bios frissítést v szerintetek feláras? A honlapon csak 1333-as ramot ír a laphoz, 1666-ost nem viszi akkor? Az az igazság h bár már 1szer raktam össze gépet, nem vagyok túl gyakorlott benne, nekem tuti lenne v 3-4 óra, inkább rájuk bíznám... Vicces amúgy h tápegységes házhoz nem enged tápot kiválasztani, akkor lehet ki sem cserélik nekem?
Bocs a lámázásért, elég sokévente cserélem a gépeim, akkor egyben és ilyenkorra mindig teljesen új világ az egész... processzorba integrált vga, hol voltak ilyenek legutóbb?
Köszönöm nektek tikshow és vond a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Amatőr csillagászat
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- Okos Otthon / Smart Home
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest