- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Válaszút elé kerültem és a segítségetekre lenne szükségem.A mostani konfigom a következő:
h87 lap
i7-4770 proci
r7 250 2gb oc videókari
2x8gb ddr3 ram
128gb ssd
750gb hdd
fingom sincs milyen táp, öreg házA kevés RAM miatt mostanában szokott sírni meg crusholni a gép, úgyhogy gondolkoztam, hogy upgradelek, de ahogy nézem kicsit elszaladt a konfigom fölött az idő és eléggé avittas szegény.
Játékra ritkán használom és akkor sem igénylem a csúcs setupokat (doom eternalt pl ki tudtam pörgetni pár framedroppal), azon kívül néha videót vágok, amúgy képszerkesztés, photoshop, lightroom, adobe termékcsalád.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri még venni bele 2x8gb ramot (ha lekezeli a lap, még nem néztem utána), vagy cserélni a 2x8-at 2x16ra (gondolom ddr3 ramok már viszonylag szotyiért mennek), vagy inkább kivárni kicsit, ezt elajándékozni rokonságon belül és inkább venni egy hasonló kaliberű valamit csak újabb cuccokból összerakva?
mod: Az még plusz info, hogy gondolkoztam azon is, hogy játékot telibe leszarom, majd beszerzek rá konzolt és jövőre váltok inkább egy macbookra, ami jó fotószerkesztésre és akkor megvagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest