- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
Aktív témák
-
Marlie
csendes tag
válasz
balpis #20859 üzenetére
Na szóval, bementem a biosba, Power Management setup / IRQ/Event Activity Detect / IRQs Activity Monitoring ban vannak nekem a Primary INTR ami on/off lehet (gondolom irq1-2 és on-on van) azután az IRQ 3-tól 15-ig. Ezek enabled/disabled lehetnek. (COM 2 en, COM 1en, LPT 2 en, FLOPPY DISK en, LPT 1 en, RTC ALARM dis, IRQ2 Redir dis, Resereved dis, Reserved dis, PS/2 Mouse en, Coprocessor en, Hard Disk en, és Reserved dis)
Windows-ig ugye nem enged a warning, de itt kell akkor át állítani vmit? pl.: IRQ13 Coprocessor disabledre tettem, de nem változott semmi.
Am elvileg nem kell bios frissités, mert mikor vettem a cuccot, akkor is ez volt, csak egy ismerősom be tudta üzemeltetni, no de hol van ő már. :S
Úgy 2-3 hónapja mikor be tudtam izzitani ezt a P2-est internettel, akkor már keresgéltem és valahol találtam egy jó nem kell letölteni manual pdf-et, de azt nem találom, de megkeresem ha bele döglök is. :S
Aktív témák
- GTA V
- Autós topik
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest