- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Levente1991 #4000 üzenetére
nézzedcsak,
az X96 mininek nem hasonló a távirányítgatója ?? -
426os
őstag
válasz
Levente1991 #3812 üzenetére
Szia,
köszönöm, sajnos nem vagyok előrébb ezzel a YT appal, mert ugyanúgy nem tudom használni távirányítóval (pontosabban a nyilakkal nem tudok a menüpontok között lépkedni).
Rátaláltam viszont a Youtube for Android TV appra. Ez egész jól működik, de reklámok sajnos itt is vannak. Kísérletezek még vele, hogy melyik verzió a legjobb, a legújabb azért kicsit izzasztja a boxot. Olyan érzésem van egyébként, mintha kicsit belassult volna az eszköz újkorához képest. Vajon egy factory reset segítene rajta, vagy eljárt már a Soc felett az idő (Nem nagyon frissítettem közben alkalmazásokat, szóval nem látom okát a lassulásnak).Esetleg azt tudja valaki, hogy hogyan tudom szerkeszteni a főmenüt? Ott van a régi YT app linkje, de mivel le lett cserélve az nem működik már. Nem sikerült rájönnöm, hogy ezeket a csempéket hol tudnám szerkeszteni.
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #3402 üzenetére
Dehogy, nalam USB-n log egy 500-as es egy 1TB-os egyutt, egy porton elosztva, a masik USB-t a controller foglalja
-
Levente1991
tag
válasz
Levente1991 #3400 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni az előzőt, tényleg csak 500 GB-ig támogatja a külső tárhelyeket?
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #3400 üzenetére
Szivesen
Termeszetesen az alternativ opredszer itt is jatszik, ha nalad megsem lenne jo a filmezes
En mar mar jo egy eve ezt hasznalom, ezen az egy boxon nincsen LE, mert szerintem nem kell
A gyerek meg nap mint nap jatszik rajta egy wireless controller tartsasagabanszerk:
Annyit meg hozzatennek, hogy sokszor leirtuk mar de folyamataban kerdes mindig a Kodi
Nos a Kodi Androidon sajna nem jo...egyatalan nem jo
Hibak: pixelesedes, kockasodas esetleg hang csuszas Android verzioszamtol fuggoen
(erdekesseg, hogy elso hetekben semmilyen hibat nem lehet tapasztalni)SPMC-vel mar rendekkel jobb a szitu, fokepp ha megtalaljuk azt az egyetlen darabot ami tenyleg jo
Ez pedig a 16.7.04 verzioszamu
Minden mas SPMC ettol rosszabb, viszont nincs kockasodas, nincs pixelesedes, nincs hangcsuszas, viszont pasztazo kameranal igencsak eszreveheto akadozasok vannak (elviekben segit a TV box tool, de nem minden esetben), szinten Android verzioszamtol fuggoen
Viszont az emlegett verzioszamu SPMC 6.0-as Andoiddal keszen van, nincsen semmi bibi
(legalabbis en magam ezen a boxon nem tapasztalok semmit, sem pixel, sem csuszas, sem akadashibat) -
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #3398 üzenetére
Tokeltesen felesleges elvaras a 4/64, persze ha van, az nem rossz, de nincs ami kihasznalna igazan
Erre meg ma is legjobb valasztas az S905x - 6-os Androiddal, pl az X96, hiszen erre csupan egy megfelelo verzioszamu SPMC kell es maris jo ugy minden ahogy kiveszed a dobozbol
Max 2/16 (memo/tarhely)Ezek mellett egyertelmuen jok az S912-es boxok
Megfelelo lehet hozza az SPMC + Amlogic tv box tool, de allergias a TV keszulekre, igy csak nehany tipuson mukodik jol, pl Samsung
Max 3/32 (memo/tarhely)
Ha ezek nem megfelelok, akkor alternativ oprendszer jatszikMa pedig el lehet mar filozni az RK3328-as boxokon
Max 4/64 (memo/tarhely)
De itt mar mindenkeppen alternativ oprendszer kell a filmezeshez, alapbol hasznalhatatlan
Kevesebb a tapasztalatVegul meg leteznek az S905x2 (S905y2) boxok
Itt meg kevesebb a tapasztalat, a velemenyek is megoszlanak
Max 6/64 (memo/tarhely) azt hiszem
En azt mondom, hogy nem rossz, bar hagy nemi kivannivalot maga utan a filmezesJatszani az S912-es boxok amik jok, nagyon erosek, jol megy rajta minden
A legrosszabb jatekra pedig az RK-k -
kenand
veterán
válasz
Levente1991 #2841 üzenetére
Android TV OS nem annyira jó, sokkal kevesebb rá az alkalmazás. Xiaomi Boxot meg többször leírtuk, hogy nem annyira érdemes megvenni (nincs LAN, butított Amlogic chipset, drága)
#2842) GAbre
RK-ra kevesebb a tapasztalat, de lehet sikerülne rátenni SD kártyáról egy CoreElecet , filmnézéséhez jobb, Youtube is megy ha 720p elég -
kenand
veterán
válasz
Levente1991 #2683 üzenetére
CoreElecet tegyél fel rá, mert 912-es Amlogic SOC-ra épül. Amlogic topik téma indítóban minden le van írva hozzá. Lehet, hogy a távot le kell generálnod hozzá (előfordulhat, hogy valaki már megcsinálta)
-
kenand
veterán
válasz
Levente1991 #2352 üzenetére
Elég régi box, 905-ös chipset és nem a legjobb típus én nem hinnék a facebooknak...1-2-vel feljebb mutattam néhány jobbat
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #2304 üzenetére
De miert nem szerzel jofelet kinabol?
Barki meghozza neked, ha megkersz valakit... -
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #2300 üzenetére
Full atlagbox szerintem, ami azt jelenti, hogy jo
de semmivel sem emelkedik ki a tobbi kozul..
CoreElec felrakhato ra, ha filmezni akarsz
De ennyi penzt nekem messze nem erne meg -
Roland861010
veterán
válasz
Levente1991 #2298 üzenetére
Nagyon jó, akkor nem lesz ilyenem.
Esetleg valami alternatíva? -
kenand
veterán
válasz
Levente1991 #2294 üzenetére
USB 3.0-s csati RK3328-as boxokon van talán elérhető LIbreElec is, de kevés velük a tapasztalat.
-
cocka
veterán
válasz
Levente1991 #2264 üzenetére
Az edigitalnak külön kategóriája van erre.
-
Necronom
senior tag
válasz
Levente1991 #2262 üzenetére
Szia,
Itthon (normalis boltokban - nem olyanban, hogy vegyelkinait meg ezek semmit sem ero webshopok) eleg keves a valasztek, de pl itt egy normal box, normal hazai boltbol, hazai garancival stb stb...picit persze dragabb mint kinabol, de ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest