- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Szakadék #4330 üzenetére
Az int. VGA-nak nem árt a dualchannel (2 modul), házat meg táp nélkül vegyél, nem kéne pirítóst csinálni a konfigból. Tápnak FSP 300PNF vagy PNR. (5k)
misirulez: Ha Brisbane magos a 3600+, akkor tuninghoz csak GigaByte GA-MA69G-S3H, ha Windsor akkor jó pl. egy Abit KN9, KN9-S is, ezeket kapni most a legolcsóbban amikkel rendesen tuningolni is lehet. (ha még kapni őket)[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Szakadék
tag
válasz Szakadék #4563 üzenetére
Na most néztem utána pontosabban és van valami gond ezzel a giga lappal, egyrészt a memória vezérléssel és a pcie csatival, mert az valahogy csak x4-es, ezért lassú.
Lehet mégsem ez a lap leszegy sugárirányú, radiálisan csökkenő, időben változó, nem potenciálos elektromos erőtér segítségével a dielektrikumot mozgatni lehet, hiszen ilyenkor inhomogén erőtér keletkezik.
-
kishari
csendes tag
válasz Szakadék #4572 üzenetére
E6320: 42500 HUF
E6750: 42300 HUF (lásd kékhalSzóval nem értem a logikát: egy papíron gyorsabb és jobb proci miért kerül "olcsóbba" egy elvileg gyengébb procinál? Jah és tudja az 1333 FSB-t a 6750, de akkor ehhez olyan lapot is kell szerezni, ami képes erre? vagy rosszul sejtem? nem értek hozzá, szal lehet baromságot beszélek.
-
kishari
csendes tag
válasz Szakadék #4574 üzenetére
Abit IP35 Pro
Gigabyte P35 DS4
Asus P5K (bár erről több "rosszat" hallottam, mint a többiről, deluxe meg még nagyon drága)Abit és Giga közel egy áron (kb 38 rugó), asus deluxe verziója kiemelkedően drága. Gigabyte alaplapokról eddig sose olvastam semmit, asus párti voltam, de ez változhat. Kinek milyen tapasztalata van a márkákkal? netán a Giga P35 DS4el. érdekesnek látszik ez a lap és nem csillagászati áron. Ezt (vagy egy Abit IP35 Pro-t) egy E 6750el összepárosítanám. Mivel hosszú távra tervezem jól meg szeretném fontolni a dolgokat. már lehet túlságosan is. Főleg mert a mai konfigurációkkal rohadtul nem vagyok tisztában, mivel mi a jó.
-
Telefunen
őstag
válasz Szakadék #4564 üzenetére
Dehogy, a PCIe természetesen 16x-os.. a memóriavezérléssel sincs semmi gond, az egyetlen nyűg, hogy ha nem 1333-as procit teszel bele, akkor a legkisebb memóriaszorzó 3.33, de ez sem gond, pl. az olcsó Kingmax 1066-os ramokkal, szóval intVGA-val ez az egyik legkorrektebb lap..
Grimreaper: Kiváló választás a DS3P
Kishari: A DS4 felesleges, válaszd a DS3P-t, ugyanaz mint a DS4, csak heatpipe nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest