- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
-
ko9
addikt
válasz CHIPman #15644 üzenetére
Hali!
A fázis nem tom egyedül, de ez az egyik legjobb AM2+-os SB750-es, DDR2-es alaplap: Sapphire PURE CrossFireX PC-AM2RS790G
Na láccik, hogy nem szeretem a Gigát
Üdv: Ex
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CHIPman #15650 üzenetére
Valahogy meg lehet számolni... Emlékszem, még P5Q-n ott számolgattuk
Én is beszéltem egy sráccal, akinek ez volt, asztmondta, hogy nem cserélné le, ha DDR3as lenne. Lapokat árul, vagyis sok lap átment a keze alatt, és mégis ennél maradt, mert nagyon jó lap, bíírja nagyon a tuningot (PhenomII x2 550-ese van, visszakapcsolta a másik 2magot rajta, és tán 3.5Ghzen futatta...), és stabil-megbízható.Üdv: Ex
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz CHIPman #15653 üzenetére
Tudom, h lecserélte, de csak a DDR3 miatt...
És 1ébként, hogy tanuljak is, mire jó a 8+2fázis???
-
audi100td
nagyúr
válasz CHIPman #15653 üzenetére
5+1-es volt a Sapphire, egyébként ha megszámolod a tekercseket onnan lehet tudni.
De ez a 8+2, legyen Asus vagy Giga szvsz inkább vakítás, jó valamivel talán stabilabb fesz-t produkál de nem érdemes erre gyúrni, egy jó minsőgégű 4+1-es mindenre elég (jelen esetben pl. Bio TA790GX), 1,5V felett is stabil feszt ad, igaz valamennyit droppol a BIOS értékhez képest, de nem ugrál terhelés alatt, onnantól kezdve meg kár ezen rágódni. Inkább olyan dologkra figyelnék, mint normális BIOS, megbízhatóság, jó elrendezés, stb...
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz CHIPman #15658 üzenetére
Tudom, hogy "ottan" azt írja, de nem jól írja.
A Sapphire-nál a driver menüben tudsz BIOS-t tölteni, egyébként szerintem felismeri, nekem januári BIOS-al ment anno a 710 is, míg a Gigabyte-nál ezt csak március végére sikerült megoldani, közben a proci már rég kint volt. 550BE is ment rögtön az akkori talán áprilisi BIOS-al.
-
Milka 78
nagyúr
válasz CHIPman #76719 üzenetére
Asrock Z170 Pro4/Pro4s a legolcsóbb lapok amiben megy a non-K oc esetleg még a Z170A-X 3.1-es ami még jó lehet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz CHIPman #76762 üzenetére
Arról, hogy stabilan működjön Az egész non-k oc-s vonatot az Asrock lovagolta meg legjobban. Amikor lelőtték az egészet akkor nekeik volta legstabilabb biosuk. Volt is egy külföldi teszt ahol összevetették a 4 gyártót. Mellesleg van pár fórumtárs aki sikeresen oc-zik Asrockkal, köztük pár hete pont egy pro 4s-el volt sikereseme művelet így van tapasztalat is vele.
Ha meg oc akkor a Pro4s vrm köre csöppet komolyabb mintaz Asusé.Players : Az valami grafit ceruza?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest