- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
bluyoo #34582 üzenetére
Szervusz!
köszi a linket, megnéztem, jónak tűnik, de:
-Csak analóg D-sub video port van rajta, se DVI-D, se HDMI. Ergó vagy mindenképpen szükség van diszkrét VGA-ra, vagy le kell mondani a digitális átvitelről. Ez nem nagy probléma mert van és szinte mindig is lesz diszkrét kártyám.
-Csak 1066 illetve 1333Mhz DDR3 memóriasebességeket támogat. Ha netán valamikor belekerül egy ivy, akkor máris lassabb mint egy H61-es AsRock lapban, mivel azok mind támogatják az 1600Mhz-t (ivy-vel)
ezek persze csak apróságok, nem kizáró tényezők, de mégis beleszámítanak az értékelésbe. Egyébként frankó kis alaplapnak tűnik, Gigabit ethernettel, jobb hangchippel stb.
Le tudnád írni, hogy mit tud ez az EPU, illetve AsRock-nál mi a megfelelője, ha van egyáltalán?
Előre is köszi!
-
joysefke
veterán
válasz
bluyoo #34535 üzenetére
Köszi az infót meg a tanácsokat!
nekem egy olyan lapra van szükségem, amely minimális költség mellett kielégíti az igényeimet, a szükségesnél többet nem igazán vagyok hajlandó fizetni, viszont amennyit rá kell költeni, hogy megfeleljen az igényeimnek, azt ráköltöm. Az ámítástechnikára alapvetően mint pénznyelőre tekintek, nem mint befektetésre. A gép amit összerakok pedig csak hobbigép lesz a céges munkagépem mellett, játszani és netezni fogok rajta.
Megnéztem az Asrock B75-t és iPon-nál 6K-val drágább, mint az olcsóbb lapok. Látom rajta, hogy egy nagyon jó ár érték arányú cucc: giga ethernet, nativ sata3/usb3, IB támogatás, 1600Mhz DDR3 stb..
De arról nem vagyok meggyőződve, hogy bármi sebességnövekedést hoz nekem a SATA3, illetve hogy az USB3-ra szükségem lesz a közeljövőben.J.
-
Gercsa
senior tag
válasz
bluyoo #34480 üzenetére
A keret az lesz, hogy a legolcsóbb lap kell ami tudja
ha 25 akkor annyi, ha 15 akkor az.
Az a baj, hogy a biosok terén akkora kavalkád van, hogy tutira akarok menni.
Van Bios, ahol mondjuk fix VID-0.1V-ot lehet minuszban, van ahol esetleg nagyobb a drop, és még ezzel is lehet csalni kicsit, de nekem olyan kell, ami engedi nagyon tág határokon belül hogy tényleg le tudjam vinni addig, ameddig csak a proci bírja.
Lényeg, hogy akkor az Asrock B75 Pro3 az tuti jó lesz.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
bluyoo #34476 üzenetére
Egyből ez jutott eszembe: Asus P7P55D Premium.
Értelmét én sem látom, amikor a 6+3 fázisú Z77X-UD3H-val baromi jó eredményeket érnek el.
-
Tyrel
őstag
válasz
bluyoo #34427 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valószínűleg akkor az LX lesz, most épp csak 1-2 ropival drágább az -M-nél és az Asrock Pro4-nél... igaz Iponnál, értük meg kevésbé rajongok (gariztatásnál szemetek), de hát ezt dobta a gép...
Az LX hangkártyájára azért írtam hogy gagyi mert egy ezer éves (de amúgy kifogástalanul működő) Sennheiser HD477-el szoktam gépezni... (jó, nem egy csúcs modell de ezzel már bőven kihallani a különbségeket) Régóta tervezek egy Xonar DG-t, ezért nem számít az alaplapi prüntyögő minősége.
Asrockot azért picit sajnálom hogy így elszaladt az árakkal, néhány hete még bőven 30 alatt voltak a Pro4-ek... Mondjuk minden más is pofátlanul drága, éljen mo.
Kösz a helpet még egyszer!
-
PonPon
senior tag
-
szörnyeteg77
tag
válasz
bluyoo #34393 üzenetére
köszi szépen! Teljesen meggyőztél! Ezeket a teszteket még sose láttam. Nem véletlenül drágább az intel proci,hiszen sokkal jobbak,mint az amd. Intel gépet fogok venni! Megkérnélek valamire,hogy privátba vagy ide összeraksz nekem egy intel konfigot! Pls! 4 magos i5, 8gb ramok. 1980as felbontáshoz. Köszi!
-
válasz
bluyoo #34363 üzenetére
köszi! meggyőztél, hogy az Asrock az én dolgaimhoz jobbnak tűnik és olcsóbb. Az átalakítók nem olcsók (2-4 E Ft), de az új wincsi még drágább. Tehát marad a wincsi, cserélem a DVD írót.
Mi gond lehet, ha rendszerlemezként megy? Ha csak a relatív lassúság, az nem baj, előbb-utóbb azt is cserélem. -
bluyoo
nagyúr
válasz
bluyoo #34363 üzenetére
Hopp lemaradt PCI/IDE,SATA kártya.
-
batagy
őstag
válasz
bluyoo #34337 üzenetére
Köszönöm én is a segítséget!
Még majd gondolkozok hogyan legyen. A P8H67M EVO-n valóban minden van, csak hát az USB3 nem natív. De mindent ne akarjon egyszerre az ember.sos456-nak is köszönöm, szívesen veszem az ötletet, a P8H77-V se rossz. Igazából azt kell eldöntenem, hogy mire van ténylegesen szükségem a lapon, és mit tudok megoldani külön kártyákkal..... Na majd még gondolkozok.
Illetve ASrock-ok között is majd szétnézek.
Mégegyszer kösz!
-
válasz
bluyoo #34326 üzenetére
OK, köszi. Akkor eladom a Core2-t.
Van keretem egy i3 2100/2120-ra. A több magot a Win7 már jobban kezeli? Régebben azt olvastam, hogy nem sok hasznuk van az általános felhasználónak.
Milyen alaplapot vegyek kb. 20 E Ft-ig, amin van USB3 és PCI-E 2x, hogy majd egy gyors videokártyával dobjam fel később. És lehetőleg az SSD-t is elég gyorsan kezelje. Valszeg 3 ventis házam lesz, de általában csak két ventit tudnak meghajtani az alaplapok. Hogyan oldják ezt meg? -
batagy
őstag
válasz
bluyoo #34334 üzenetére
Köszönet!
Akkor olyan Asus B75/H77 alaplapokat nézegetek, amin van eSATA, Firewire, valamint belül IDE és PCI csatlakozó, de ahogy elnézem, ez eléggé kiszolgálhatatlan igény.Úgy tűnik, Firewire egyiken sincs. Van néhány régebbi külső USB2/Firewire csatis 3.5"-ös és 5.25"-ös rackem, azokhoz gondoltam. És van egy fölös PCI-os Firewire kártyám is. A PCI végül is csak a Firewire kártya miatt kellene. De lehet hogy meglennék Firewire nélkül is, akkor nem kellene PCI se.
Az IDE is elég ritka, ez mondjuk kisebb baj, mert IDE-SATA átalakítót viszonylag olcsón lehet kapni.
Az eSATA végül megoldható SATA kivezetéssel is, de néha hosszabb külső eSATA kábelezésem van, szóval csak azért akartam eSATA-t, hogy még belül azzal a kivezetéssel se legyen meghosszabbítva.
Ilyen szemszögből melyik B75/H77 lapot ajánlanád?
Kösz! -
-
KAMELOT
titán
válasz
bluyoo #34316 üzenetére
Ja hát az igen ,de amint láthatod az asrock oldalon nincs írva ,hogy mennyi PCI van a lapon.
Mondjuk ha rámész egy MSI ASUS Gigabyte oldalra akkor ott szépen le van írva minden sorba miből mennyi található.
pl.Asrock oldalán az van írva hogy 1x PCI-E csatlakozó van...közben 2 darab található rajta.
Mondjuk ez lényegtelen mert megnézed a alaplapról készült képet és ott lehet látni mindent. -
margithid
veterán
válasz
bluyoo #34263 üzenetére
Értem, mondjuk nem árt a a jóval többet bíró táp a rendszer mellé, ha jól tudom, de ha 1-2 év múlva kevés is lenne a HD2000-2500, akkor még egy alap videókártya menne bele max.
Még gondolkodok rajta, hogy megére-e plussz 45e Ft-ot az erősebb cpu, nagyobb ssd és plussz Ram.
De a B75ös lap akkor marad -
margithid
veterán
válasz
bluyoo #34257 üzenetére
Tápból fsp hexát akarok mindenképpen, prociból elején kicsit megszaladtam az i7tel, de az biztos nem lesz elenben i5 lehet. A 16 GB Ram pedig nem ártana, főleg későbbiekre nézve, de most egyenlőre elég a 8 is, nyilván a 4 foglalatos lapok jobbak lennének.
Azért szeretném ha lehetne spórolni is rajta, de semmiből sem a legolcsóbbat néztem, házból is 10k-sat, jó alaplapból elgondolkoödtam egy alap 12-13k-son, de a jővőre nézve nem rossz azért ha van usb3 és sata3, még akkor is ha a sata3as ssd vigan elmegy sata2ben is.
De ha ivy i3/i5 lesz akkor mindenképpen a B75M-es alaplapot fogom venni.
Amúgy ivy i5 se sokkal drágább mint sandy, cc 5k a különbség, szerintem i3 esetében még ennyi se lesz. -
margithid
veterán
válasz
bluyoo #34252 üzenetére
Nem biztos, hogy annyival drágább lesz.
Igaz az EUR árfolyam lehet betesz az áraknak...
Eddig amúgy úgy voltam ha nem egy 20k-s lapot veszek, akkor egy teljesen alapot, 12-13k-ért, ez az asrock még jónak tünt 16k-ért, csak érted, sok kicsit sokra megy, ssdben is írják, plussz 4-5k-t sajnálsz a jobbra, de az a sok plussz 3-4-5k a végén 20-30k lesz -
margithid
veterán
válasz
bluyoo #34249 üzenetére
Aha, na akkor mindenképpen várok, köszi!
Igazából az i3 is 4 szálon megy, 3 virtuális gép és az alaprendszer legyen elosztva minden szálra. A virtuális gépeken olyan nagy dolgok nem mennének, két saját progi, meg a firefox.
Ezt bírnia kell szerintem az i3nak is, de lehet i5 lesz belöle. i7 szinte mindenki szerint felesleges. Szerintem is.
Asrock alaplapról meg egyre jobbakat hallok ismerősöktől, igy azért is kezdtem ebben gondolkodni. Ami végülis jó lenne ha van benne, az az usb3 és a sata 3, és ezek a 16k-s-ban is vannak. Sata3ból is elég 1, ssdnek. -
margithid
veterán
válasz
bluyoo #34244 üzenetére
i7 biztosan nem, de az is lehet, hogy az i3 is elég lesz.
Ramból meg remélem szintén elég lesz a 8 GB, mondjuk ha 1.5 GB-ot adok a virtuális gépeknek akkor win7-nek már "csak 3.5 GB marad.
Június végéig szerintem nem lesz semmi még a gépvásárlásból, de majd meglátjuk.
Amúgy mi a különbség az általam és az általad linkelt alaplapok között? H61M vs B75M.
Amúgy az ivy bridge i3asok mikor jelennek meg? -
littlemole
őstag
válasz
bluyoo #34241 üzenetére
A lelket nem akarnám kihajtani a prociból.
Elég lenne egy 8+2 es is.
Igen jó lap ez az Asus P8Z68-V de a +12k t az asrock Z68 Extreme3 Gen3 hez képest nem tudom megéri e. Ennyi lenne a különbség ahol meg tudnám venni.Bár még azt is meg kell néznem hogy a kiválasztott procihűtő rámegy e majd (Alpenföhn Matterhorn ). Pedig nem is olyan óriási.
Az Asrock-ra azt mondták lehet rá sem megy mert beleütközik a lefogatás egy kondiba. Úgy nézem az Asus P8Z68-V n lévő bordák is igencsak akadályoztatók lehetnek.Elég hülye alakjuk van.
De úgy néz ki rámenne a sima V re is,mert a P8Z68-V Pro változatra rámegy. A sima meg ugyanúgy néz ki.A virtun az lenne jó hogy netezéskor átváltana valami min fogyasztásra ha kellene, mégha sokat nem is segítene játékkor.
-
littlemole
őstag
válasz
bluyoo #34236 üzenetére
MSI és Asus történeteket régen olvastam. MSI gagyi bios Kevés tuning. meg hasonlók. Pont ezek miatt akkor nem is volt MSI.m. Sose volt.
De lehet ezek már annyira régen voltak hogy kijavítottak sokmindent.
Meg tudom én is hogy hibás lapba előfordul belefut az ember.Olvasgatom a fórumot és Asrocknál találtam ezeket. Árban felszereltségben minőségben nagyon szimpatikusak.Pár ezresesel drágábbak egymástól.
ASROCK Z77 Pro3
ASROCK Z77 Pro4
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3
Alaplap ASRock Z77 Extreme-4Pont ez érdekelt hogy a gigák mennyire jók manapság.Így ha azt mondod több a rossz tapasztalat velük manapság akkor nézek mást.
Költségvetést össz nem számoltam, de Keretként olyan 30-40kt szánnék a lapra. Fontos lenne hogy hosszú távra tervezek, nem gyakran cserélgetek gépet. A mostani is megvan már vagy 4-5 éve. VGA is lassan 4 éves. Nem feltétlen kell az épp legjobb gép, de legyen benne valami fejlesztési lehetőség a későbbiekre.
USB 3 kell. Az hogy natív e vagy sem nem tudom. Nem olvastam utána mik voltak a bajok a nem natív USB 3 vezérlőkkel. Intel persze jobb lenne.
Crossfire SLi nem kell, de ahogy néztem Z75 ös lapok nagyon kevesen vannak. Max micro Atx. De az elég hülyén nézne ki a bazi nagy házban.
SATA 600 kell a jövőre nézve. Igaz most csak S300 as SSD t tervezek belerakni.Játékra kellene a gép így majd egy 7850 v 7870 megy bele. Amelyik összejön.
Így mondjuk tetszik a ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 mert viszonylag olcsó és támogatja a Ivy-t is. De nem tudom 2 év múlva nézve mondjuk jobb lenne e egy Z77 pro4 v Ext4 vagy hasonló ASUS azért az extra pénzért. Asusok azért valóban drágábbak.
Lucid ot jó lenne ha támogatná. Kicsi + is plusz játéknál. Ezt nem tudom Z68 támogatja e. Úgy néztem igen csak régebbi változat?Asusból Asus P8Z77-V LX et néztem mint alternatíva vagy Asus P8Z77-M PRO.
A sima Asus P8Z77-V t árban már soknak tartom.Amit nem tudok hogy az LX miben különbözik?
-
válasz
bluyoo #34221 üzenetére
Köszi a választ!
És ezek közül a versenyzők közül?
Asus Rampage II Extreme, használt, de hibátlan, 33k,
Asus Sabertooth X58, új, 35k
Asus Rampage III Extreme, használt és sérült egy pci-e foglalat, 37k
EVGA X58 3X SLI Classified (az előbb nem írtam oda, hogy Classified), új, 43k
EVGA X58 3X SLI (nem classified), használt, 33k
Gigabyte G1.Sniper, használt, 40k
Asus Sabertooth X58, használt, 23k.
Kösz az időt, amit rám áldozol! -
Begi
senior tag
válasz
bluyoo #34210 üzenetére
Köszi,de most valamit nem értek
.
"De ha azt vesszük hogy a "K"-s CPU-kat is lehet minimálisan tuningolni a Z77-es lapban lehet megéri a felárat mondjuk a H77PRO és a Z77PRO esetében."
Nem a Z77 a tuningos chipset? Tehát a Z77 és Z77 PRO esetében max a tuning nagyságában lesz eltérés, mig a H77-nél csak minimál tuning van? -
spyro1411
tag
válasz
bluyoo #34206 üzenetére
Akkor marad az ASUS alaplap.
A lényeg az időtállóság volt, mind teljesítményben, mind működőképességben. Lehet hogy majd valamikor a közeljövőben lesz szükségem ilyen tervezőprogikra vagy valami hasonlóra ott meg gondolom kell ez a nagy teljesítmény. De a játék az menjen! -
Lmh
őstag
válasz
bluyoo #34170 üzenetére
Ebből levonhatom azt a következtetést, h a két lap gyakorlatilag tök ugyanolyan ?
Csak mert ugyan szivesen venném az msi-t, mert egyszer vhol vki mellett álltam aki ismert valakit aki azt hallotta, hogy minőségiek. DE én nem akarok márkaszimpatizáns lenni, én racionális vásárló szeretnék lenni. Csak ha nagyon hasonló a kettő lap, akkor hozom a végső döntést szimpátia alapján. -
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz
bluyoo #34135 üzenetére
Köszi!
Akkor nincs benne akkora fantázia még, mint elsőre láttam
Lehet lesz egy kis alaplap+proci tuning, azért nézelődöm, de még nem biztos.
Annyi bajom van, hogy amit ajánlottál P8B75-V nincs hdmi je.... nem létkérdés, ritkán lenne rá szükség de olykor olykor jó lehetne. Néztem, hogy a P8B75-M és P8B75-M LE van, szerintem az M LE is jó lenne nekem. Vagy még a P8H77-M vagy M LE változatokat néztem(vagy akkor már inkább a B75
), procinak i5-2400S vagy i5-3450 vagy egy költséghatékonyabb i3 2100t... a 8800gts most nem igen lenne fejlesztve, nincs olyan nagy játék igény, lehet az i3 is elég lenne, de ez az új 22nm érdeklődésre ad okot
na szóval itt még dilemma van.
Ezek alapján Te/Ti mit mondanál/tok?
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
bluyoo #34114 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem. Most is csak azért rendelek innen, mert régi cuccaimat is beszámíttatom, ami már senkinek sem kell.
Na lassan a tervezett 12k alaplapból 20K lesz. De lehet igazad van és inkább lesz A P8B75-M LE és akkor jó pár évig tökéletes lesz. Max most nem veszek sata-s optikai meghajtót, elvileg lehet USB-ről is wint telepíteni. JA erre a lapra a régi satas samsung winyómat rá tudom tenni? A gigabyte GeForce 210 TC vidikari megy majd benn? Tudom nem nagy szám nekem elég. -
hegegabi80
addikt
válasz
bluyoo #34079 üzenetére
Na ez érdekes:
Asus P8H67-M LX
én speciel ezt néztem ki. Itt valami nem stimmel. -
-
flash-
veterán
válasz
bluyoo #34059 üzenetére
Köszi.
mondjuk hogy van az hogy kiválasztok egy tipust az asus oldalán pl a H77-est.
és ot a modellenként más a specifikáció.pl valamelyik h77 esnél azt írják hogy USB3.0 Boost - Villámgyors átvitel!
valamelyiknél pedig USB3.0 Boost - 170 százalékkal gyorsabb USB 3.0 átvitel UASP protokollalna most a villámgyors átvitel mennyivel lassabb mint az uasp protokollos változat?
-
flash-
veterán
válasz
bluyoo #34057 üzenetére
B75 Q75 Q77 H77 Z75 Z77
Azt tudom hogy a H szériás lapoknál van integrált vga de nincs tuning.
ha jól tudom a Z lapoknál tuning is van és integrált vga is? és z75 z77 között mi a különbség?És akkor ez a Q pedig micsoda?(ja és ebből is van kettő)
na és a b75?ott se tuning se integrált vga? -
flash-
veterán
válasz
bluyoo #34055 üzenetére
hát én átpártoltam az asushoz.Asrockkal volt nemrég egy borzalmas tapasztalatom..
de valaki felvilágosíthatna néhány dologból:
ivy brdige procihoz minden s1155 ös alaplap jó?
és milyen tipusok vannak?vannak a H, a P és a Z lapok ugye? ezen belül is több van már..
és kinek melyik? ezt valaki részletesen leírná?
köszi -
===Tudi===
csendes tag
válasz
bluyoo #34051 üzenetére
Köszi a választ!
Nos bajban vagyok... Nem akarok egy rakás pénzt gépre költeni.
Inkább motorozok,vagy valami más értelmesebb.
De kinéztem egy alaplapot: GigaByte GA-z77x-d3h
Ez tetszene,de mire kidíszítem,hogy működjön alap szinten,addigra benne lesz 100 fölött.
Hacsak nem tudtok egy jó alap konfigot ebből olcsóbban kihozni.
Köszi a segítséget! -
===Tudi===
csendes tag
válasz
bluyoo #34048 üzenetére
Nos az első pár mondatot nem tudom,hogy nekem szólt-e.
De kezeljetek úgy,hogy hülye vagyok a gépekhez.
Annak idején mikor ezt az ABIT alaplapot lőttem,akkor még képbe voltam a gépekkel,meg hogy mi minek számít.
De már azóta olyan iszonyat választék van,hogy a p*cs*m tudja követni...Azért kérdeztem/kérdezek valakit,hozzá értőt,hogy mondjon egy olyat ami megoldás lehet.
De oké,benne vagyok az új gép projektbe.Nekem most egy olyan alaplap kellene amibe lövök egy Core akárhányas procit,
némi rammal,rádugom a sata vinyómat (Samsung 750GB),van rajta egy integrált videó kártya esetleg,amivel boldogulok egyenlőre,és később teszek bele egy jobb képességű videó kártyát.És mondjuk ez megáll olyan 50-60e körül...Ezekkel a feltételekkel kérnék ajánlatot!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest