Aktív témák
-
iceshark18
csendes tag
Benq G2320HDB
Pár napja van meg a monitor, így még nincsenek óriási tapasztalataim vele, de alapvetően meg vagyok vele elégedve! Ár/érték arányban maximálisan hozza a elvárható teljesítményt!
Én filmet nézek, netezek többnyire, játékra is használom bár jóval kevesebbet. Alapvetően úgy gondoltam, hogy mondjuk bfbc2-nél kompromisszumos megoldás lesz majd az 5770-el HD-ben úgysem megy, ezért olyan kellett ami mondjuk elég jól skálázik. Tökéletesen teljesít a monitor, látszik némi torzulás alacsonyabb felbontáson de egyáltalán nem vészes, játék közben annyira fel sem tűnik, sőt(azért szövegszerkesztésnél már látványosabb, de azt meg úgy sem használja senki natív alatt)! Egyedül a színvilága az amit nem tudok egyenlőre eltalálni, kicsit telítetlen színtelen nekem, próbálgatom állítgatni de egyenlőre nem hozza a nekem tetsző eredményt, a gyári képprofilok környékére szeretném hozni a színeket, de ezek meg már kicsit elrugaszkodnak a valóságtól, viszont nem tudtam a közelébe érni manuál beállításokkal, valószínű lehet javítani még ezen, de nem egyszerű beállítani a monitort, folyamatosan finomítgatom aztán csak lesz valami. Pl filmeknél zavaró mondjuk a gyári film beállítás-nál szépek a szinek, de egy szűrő szerű szürke izé is kerül a képre amitől meg az emberek feje megy el vörösbe a sötétebb filmek meg még sötétebbek lesznek, szóval a manuális beállítás lesz a nyerő valószínű!
Azért kipróbálását pixeltest-el mindenképpen javaslom, mert az első amit megtekintettem pont pixelhibás volt!
Amúgy ajánlott kategória a monitor! -
iceshark18
csendes tag
ezt néztem én is! Jó árban van, mondjuk egy ipon-os rendelésnél mennyire kell félnem a pixelhiba miatt? Ha pont találok rajta egyet akkor így jártam? Tudom hogy hexxa féle benq pixelgaris, de vidékre drágán szállítatnak meg a moncsi is drágább aztán spórolni kéne amin lehet, mostanában meg nem járok a fővárosban sajnos
-
iceshark18
csendes tag
Sziasztok!
monitor vásárlás előtt állok(minő meglepő ebben a topikban
)
szóval érdeklődnék mi a véleményetek az alábbi monitorokróltaláltam elég jó áron egy LG w2343T-PF jelzésű monitort
avagy samsung 2333SW, 2343BW , P2350
az lg ill a P szériás sams tud 2ms-ot
főleg filmet bambulnék rajta ill játszogatok a géppel(itt lesz némi kompromisszum az 5770 miatt), de kb 23"-os monitorban gondolkodom esetleg jó árú 24esbenaz Lg elég vonzó 43e árával, szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest