- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Már mondtam: ha 50ezerből akar valaki monitort venni, minek regélni neki a 100ezer felettiekről? Nem tudok elszakadni az autós példától: ha valaki tanácsot kér, hogy milyen autót vegyen 200k forintból városban futkorászni, akkor neki is elkezdesz regélni a luxusautókról, mert azok mennyivel jobbak meg kényelmesebbek? Minek? Úgyse fog azt venni, mert vagy nincs rá pénze, vagy egyszerűen nem érdekli az autózás, csak valami vigye el A-ból B-be...
-
Khelben
nagyúr
Ha pár napot eltöltenél egy jobb panelos előtt, utána valószínűleg te sem annyira szívesen ülnél már vissza a TN elé.
Ültem. Nem hatott meg.
Ez kb. olyan, mint a ~10k-s PC-s speakerek és egy normálisabb hifi cucc viszonya.
Több olyan ember is van, aki nem ismerné fel a különbséget, vagy ha fel is ismerné, nem érdekelné. Ugyanez van a monitorokkal, a telefonokkal, az autókkal, ésatöbbi. Ha valaki bemegy a Milyen autót vegyek topikba és keres egy olcsó kisautót, akkor nem ajánlanak neki 30milliós bmw-t, hiába jobb, mint a 10 éves suzuki.
-
Khelben
nagyúr
Nem sértésnek szántam a vájtszemet, és eszembe se jutott, hogy sznob lenne, aki drága monitort vesz. Van a családban fotós, aki nem 50ezer forintos monitorral dolgozik, elfogadom, hogy neki drága kell. Egyszerűen nekem az internethez és a havi 1 óra játékhoz nem kell százezres monitor. Ráadásul notebookon dolgozok, annak meg még rosszabb a kijelzője, mint egy asztali monitornak, mégis tökéletesen megfelel nekem.
Ugyanakkor elfogadom, hogy valakinek nem elégíti ki az igényszintjét a TN panel és az 50ezres monitor. Nyilván ha keresnénk, találnánk olyan dolgot, amiben meg az én igényszintem magasabb. Ettől még nem lesz senki igénytelen vagy sznob.De a kérdésemre még mindig nem kaptam választ, mely szerint milyen 23-24 colos TFT-t vegyek, ami max 56 centi széles.
-
Khelben
nagyúr
Van javaslatod is, vagy csak a fikázás?
Mert nem látom, hogy olyat írtál volna, hogy "ne vegyél ilyet mert," meg hogy "vedd helyette eztésezt".
Hiába tehetném meg, hogy 300ezerért veszek monitort, az én szememben nincs különbség egy 300k-s és egy 50k-s monitor között (erre vonatkozott a vájtszemű, nem tudom, miért volt provokáló), ezért nem fogok rá pénzt kidobni (mert számomra ez pénzkidobás, olyanért fizetnék, amit nem használok ki). Van más is, amire elkölthetem a különbözetet. -
Khelben
nagyúr
Üdv!
Tud valaki csípőből mondani nekem olyan 24-es monitort, aminek nagyon vékony a kávája? Ez az egy szempontom lenne, amúgy átlagos (net, film, játék) felhasználásra kellene, nem vagyok vájtszemű, a mostani 5 éves 19-essel is teljesen meg vagyok elégedve, csak jó lenne nagyobb.
A gond az, hogy a jelenlegi helyen 56 cm széles hely áll rendelkezésre és ilyet csak a 23-as monitorok között találtam (55,5...) 24-esek között ne is keressek 56 centisnél keskenyebbet? Ha jól számoltam, a panel ~53 centis, tehát 1-1 centis kávával már elférne.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Full HD LED Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged