- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #6012 üzenetére
Ha nem lesz hibás, szerintem nem fogják visszavenni. (a bevásárlóközpontok kivételével)
-
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #6005 üzenetére
Csak nálunk olcsóbb. [link]
-
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #5997 üzenetére
A ledesre én is kíváncsi lennék, bár nem hiszem, hogy fogyasztáson kívül valami eget verő különbség lenne a kettő között.
-
TA68
őstag
válasz
egyvalakiii #5993 üzenetére
Tavaly novemberben kért meg a bátyám, hogy hozzak neki az Auchanból egy G2420HDB monitort. Elsőre tökéletes, pixehibamentes volt. Három napig kipróbálgattam és annyira hibátlan, gyönyörű lépe volt, hogy nagyon fájó szívvel adtam oda a bátyámnak.
Közben az egyik ismerősöm vett egy LG W2261VP-PF monitort és megkért, hogy teszteljem le neki, mert ő nem ér rá. Ez pont kapóra jött, mert én is ilyet monitort akartam venni. Elég nagy különbség volt a BenQ javára, főleg a bevilágítás mértékét nem lehetett egy lapon említeni, de az LG színei is valahogy fakóbbak voltak.
Azóta én is egy BenQ 2420HDB boldog tulajdonosa vagyok.(mondanom sem kell, pixelhibamentes volt elsőre) -
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #5881 üzenetére
Ízlések és pofonok............
-
TA68
őstag
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT minden fórumozónak!
-
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #5789 üzenetére
Hidd el otthon az asztalon egyáltalán nem néz ki bután! A beállítás természetesen nem mérvadó egy bevásárlóközpontban. Ez egy kiváló monitor és az ára is barátságos.
-
TA68
őstag
válasz
bajnokpityu #5786 üzenetére
Két év a számítástechnikában nagy idő. Két évvel ezelőtt azért döntötten én is egy Samsung 932B monitor mellet, mert az samu panellel volt szerelve. Sosem voltam vele teljesen elégedett. A színei szép telítettek voltak, de a fehér az sárgás (piszkosfehér) volt akárhogy állítottam. Azóta ezt több samu monitornál is tapasztaltam, de olyan is volt, amelyiknél nem.
zarol: Talán hogy a HDBE menüjében van Magyar nyelv is.
-
TA68
őstag
válasz
old_artist #5778 üzenetére
Sőt, ha jól tudom a Samsung és az LG is használ AUO panelt.
-
TA68
őstag
Őszintén szólva, először féltem a BenQ-tól, aztán meglepve tapasztaltam a kicsi bevilágítást, a nagyon szép színeket, a jó színegyensúlyt. (a fehér itt valóban fehér, még kis fényerő mellett is, nem sárgás, mint a Samu egyes típusainál) Csak a DVI kábelt hiányoltam a csomagból, de ez legyen a legnagyobb baj.
Van arról valakinek infója, hogy milyen TFT panelt használ a BenQ ?
-
TA68
őstag
válasz
banderasz77 #5670 üzenetére
Én is megerősítem, nagyon jók a BenQ monitorok! Én most vettem magamnak és a bátyámnak is egyet.(G2420HDB) Mind a kettő pixel hiba mentes és gyönyörű színei vannak.
Azért vettem ezt, mert jobban tetszett a képe, mint az LG-nek, vagy a Samsung-nak.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest