Aktív témák
-
bluobluo
aktív tag
válasz
CHIPman #5831 üzenetére
Játéknál nem tudok képet csinálni, csak ha felteszem a fraps-ot, de lehet megnézem holnap, csak nem tom hová tettem a progit...ha érdekel akkor felteszem, amúgy magam nem használom, régen használtam, ha valakinek kellett róla valami
Netnél ilyen régi nézetben: [link] de így is nézhető, csak cseppet fárasztó,
a mostani 2×-es nagyításban: [link]
most ez van beállítva -
bluobluo
aktív tag
válasz
CHIPman #5828 üzenetére
Az apróbetűkről annyit, hogy ha kicsi, akkor fáraszthatja a szemet, de van nagyítás ha például netezel, Opera böngészőnél + gombbal jobb szélen, vagy firefoxal Ctrl és a + gomb lenyomása egyszerre.
Amúgy eddig kop kop meg vagyok vele elégedve, de annyi hátránya van, hogy a tápcsatlakozó lehetne stabilabb, meg amit más felhasználó is írt, hogy gyüjti a port, de ez számomra nem nagy gond.
Ennyi
Egyéb kérdés? -
old_artist
addikt
válasz
CHIPman #5782 üzenetére
Üdv!
"Csak 3 nap? Azt hittem, hogy teljes, amíg a gari tart." - de jó is lenne, viszont akkor bezárhatna az összes monitor gyártó!
Az LG-kre és ha jól tudom, akkor az AOC monitorokra érvényes még a 3 napos gyári pixel garancia, meg egyes kereskedők (pl. a BenQ-ra) is adnak pixel garanciát, a 3 nap eltelte után már csak a Class II. osztály érvényesül. Itt olvashatsz róla bővebben!
Ettől eltérhetnek bizonyos kereskedők, ha bevállalják, de csak bizonyos ideig és borsos felárért!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged