Hirdetés

Aktív témák

• guess.who

senior tag

válasz Satan-Claus #86 üzenetére

''válaszaidban nem igazán arra reagálsz amire én szerettem volna célozni, hanem egy-egy mondatot kiragadva annak tartalmára. Valszeg Te is így érzed amikor az én hozzászólásaimat olvasod''
    Igen és nem. Sajnos én is tisztában vagyok vele, hogy így írásban eléggé nehézkes elmondanom-kifejtenem egy komolyabb témát, ráadásul ugye a verbális kommunikáció ''sallangjai'' is nagyon hiányoznak (gesztusok, stb.). Ehhez jön még, hogy igyekszem rövidíteni a mondanivalómat (nem szeretném, ha velem lenne tele a topic -bár már is így van :) Ez mondjuk szerintem nem halálos vétek, meg végülis vannak moderátorok, akik szólhatnak, ha valami nem ide való. :) Na, egyszóval csak arra akarok kilyukadni, hogy minden nehézsége ellenére azért ennek a fórumnak éppen az lenne a lényege (szerintem), hogy megvitassunk dolgokat, alkalomadtán hosszabban is. Tény, hogy a topic teljesen eltért már az eredeti felvetésedtől (l. Mikulásruha) -de nekem így is tetszik, jó ide irkálni. :) Na.

''a pedofília is létrejöhet bárkinél, ha az illető életkörnyezete ezt kívánja meg''
    Ez viszont azt jelentené, hogy a pedofília nem betegség... Szerintem a legfontosabb ennek a tisztázása lenne, hiszen ha az, akkor gyógykezelni kell, ha nem az, hanem szimpla ''élethelyzetre való reagálás'', akkor viszont büntetni (mármint börtönnel). Azt hiszem, ebben van a félreértés közöttünk... :)

''Más persze, ha valaki ''úgy születik'', hogy eleve csak a kislányok/kisfiúk iránt érez szexuális vonzalmat''
    Mindenki így születik. Ne mondd, hogy ovis korodban nem voltál szerelmes a legislegszebb nagycsoportos lányba?! :)

Aktív témák