Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
''válaszaidban nem igazán arra reagálsz amire én szerettem volna célozni, hanem egy-egy mondatot kiragadva annak tartalmára. Valszeg Te is így érzed amikor az én hozzászólásaimat olvasod''
Igen és nem. Sajnos én is tisztában vagyok vele, hogy így írásban eléggé nehézkes elmondanom-kifejtenem egy komolyabb témát, ráadásul ugye a verbális kommunikáció ''sallangjai'' is nagyon hiányoznak (gesztusok, stb.). Ehhez jön még, hogy igyekszem rövidíteni a mondanivalómat (nem szeretném, ha velem lenne tele a topic -bár már is így van :) Ez mondjuk szerintem nem halálos vétek, meg végülis vannak moderátorok, akik szólhatnak, ha valami nem ide való. :) Na, egyszóval csak arra akarok kilyukadni, hogy minden nehézsége ellenére azért ennek a fórumnak éppen az lenne a lényege (szerintem), hogy megvitassunk dolgokat, alkalomadtán hosszabban is. Tény, hogy a topic teljesen eltért már az eredeti felvetésedtől (l. Mikulásruha) -de nekem így is tetszik, jó ide irkálni. :) Na.
''a pedofília is létrejöhet bárkinél, ha az illető életkörnyezete ezt kívánja meg''
Ez viszont azt jelentené, hogy a pedofília nem betegség... Szerintem a legfontosabb ennek a tisztázása lenne, hiszen ha az, akkor gyógykezelni kell, ha nem az, hanem szimpla ''élethelyzetre való reagálás'', akkor viszont büntetni (mármint börtönnel). Azt hiszem, ebben van a félreértés közöttünk... :)
''Más persze, ha valaki ''úgy születik'', hogy eleve csak a kislányok/kisfiúk iránt érez szexuális vonzalmat''
Mindenki így születik. Ne mondd, hogy ovis korodban nem voltál szerelmes a legislegszebb nagycsoportos lányba?! :)
Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest