Hirdetés

Aktív témák

• Satan-Claus

senior tag

válasz guess.who #81 üzenetére

Ajjaj Guess. Azt hiszem, hogy nem igazán értjük, hogy mit is akar mondani a másik, mivel így írásban túl hosszú lenne minden egyes szót megmagyarázni. :)

Persze, hogy nem minden pedofil elmebeteg, és nem minden pedofil tesz kárt az emberekben, de mivel szvsz eddig ezekről beszéltünk (illetve én igen), ezért én rájuk gondoltam.

''Egyébként ha elfogadjuk, hogy a pedofília betegség, szerintem az is elfogadható, hogy ehhez hajlamosító tulajdonságoknak kell létezniük az emberben.''
    Én csak abban nem vagyok biztos, hogy ez nincs meg minden emberben... Mint ahogy örjöngő gyilkossá válhat a leszelídebb ember is egy háborús helyzetben, így a pedofília is létrejöhet bárkinél, ha az illető életkörnyezete ezt kívánja meg. mmMás persze, ha valaki ''úgy születik'', hogy eleve csak a kislányok/kisfiúk iránt érez szexuális vonzalmat.

''A kényszergyógykezelés viszont önmagában már izolációt is jelent a társadalomtól...''
    Aztán ha szerncséje van, vagy elég inteligens, akkor pár éven belül kiengedik, és ott folytathatja, ahol abbahagyta.

''Csakhogy ez nem a pedofil hibája''
    Természetesen nem, de ettől még létezik.

''Elnézést érte.''
    Remélem nem azért kérsz elnézést, mert esetleg igazam van. :DD

Aktív témák