- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulykas
csendes tag
Sziasztok!
Engem is ez érdekelne, hogy sima USB-s nyomtatót nem lehet rátenni erre a Mikrotik routerre, és hálózaton nyomtatni? Nekem csak két gépből áll a hálózat (enyém+feleségem), nincs rajta semmi más telefon vagy egyéb.
Kényelmes lenne, ha a párom is tudna nyomtatni, nem kellene mindig elküldenie e-mailben vagy hálózaton feltenni, amit nyomtatni akar.Köszi!
-
pulykas
csendes tag
Az a baj, hogy nálam a tp-link, linksys, stb rourekkel mindig volt valami gond (netet ledobta, torrent nem ment, wifi ment, de vezetékes hálózat nem, stb.), többet is próbáltam.
Szóval megpróbálnám, villamos szakember vagyok, csak sikerül beállítani, vagy fórumokon, valahol biztos lesz leírás.
Mégis, te melyiket ajánlanád, ami stabil, és kezdőként beállítható?
-
pulykas
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy jó, megbízható routert kábelnethez, asztali gép és wifis eszköz is lenne rajta, a net csak 5Mbites. De nem volt még dolgom ezzel a Mikrotik márkával.
Max. 20eFt-om lenne rá.
Mit javasoltok melyiket vegyem:Egy ismerősöm a legutolsót mondta, hogy az nagyon jó, de laikusként úgy látom, rengteg extra van benne, ami nekem nem hiszem, hogy kellene.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest