- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dartimperial
tag
Igen, lehet a megoldás nem az, hogy én szerencsétlenkedem a nulla tudással és értetlenkedem mi miért nem megy. Ha tudtok valakit vagy Ti tudnátok ebben segíteni az lenne a legjobb. Természetesen meghálálom.
-
Dartimperial
tag
válasz
E.Kaufmann #19418 üzenetére
Sajnos a Voda(UPC) légkábelen jön és ha fúj a szél ha esik vagy bármi is van megszakad a net. A Diginél ritkábban az stabilabb. Egy barátom javasolta ezt a routert, hogy ezzel meglehet oldani a dual want és segített is egy darabig, próbálkoztunk de nem tudtuk belőni. Ha tudtok olyat aki segítene ebben, akkor kérlek írjátok meg. Köszönöm szépen!
-
Dartimperial
tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Elvesztem/láma vagyok ... Adott egy Digi és egy Voda(UPC) net és adott egy Routerboard Mikrotik RB750Gr3. A két internetet szeretném a routerbe úgy, hogy ha bármelyik megszakad a másik ad netet ... megszakítás nélkül. Azt hogy estleg a terhelést is elossza az már hab a tortán ... Mikrotik Guruk kérlek segítsetek! (Internet rádió megy róla és már elegem van hogy hol az egyik net hol a másik megszakad néha) Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest