- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monkey
tag
Köszönöm a válaszokat és a javaslatokat. Megfogadtam, amit mondtatok: nem várok és berendeltem egy hap ac2-t.
A jövő meg majd kiderül...
-
Monkey
tag
válasz
pitiless #18129 üzenetére
Beszéltem velük, de fogalmuk sincs, hogy mikor érkezik áru. Ez általános a mikrotiknél? Vagy minek tudható be? A háború nyilván nem magyarázza...
Lehet, hogy átmenetileg veszek valami olcsó kicsi eszközt, akár használtan, innen a hardverapro-ról. Switchem van, optikai szálam meg még nincs, szóval nem akkora gond...Szer.: a fentiek közül semmi nincs raktáron.
user12: igen, sajnos valóban így van, ahogy mondod.
-
Monkey
tag
válasz
pitiless #18127 üzenetére
Brutál cuccokat linkeltél, köszönöm.
Az RB5009 különösen tetszik. Egy helyen találtam csak meg, a bruttó 107 e Ft vajon reális ár érte?
Szerk.: már tudom is, hogy mit szeretnék: MikroTik RB5009UPr+S+IN De persze ez sem kapható...
-
Monkey
tag
válasz
Tamarel #18125 üzenetére
Szia, köszönöm a választ! Sanszos, hogy nem tudok kihúzni még 1-1,5 hónapot, addigara valószínűleg lehal az eszközöm, tartalékom pedig nincs. Arra esetleg van tipped, hogy milyen kellően erős (=átlagos soho használat, állandó vpn-nel, ~10 eszközzel, a jövőben 1 gigás nettel), de wifi nélküli router jöhetne szóba?
-
Monkey
tag
Sziasztok! Készül meghalni az otthoni routerem (Asus RT-AC66U B1, asuswrt-merlin). Először arra gondoltam, hogy veszek helyette egy hap ax2-t vagy ax3-at, csak épp egyiket sem lehet kapni. A netem mikrón jön, (~40/10 Mbit), de az optikai szál közeledik. Olyan routert kéne, amire lehet dugni usb lte modemet és jövőálló. Arra gondoltam, hogy ha kell, akkor elengedem a wifit és veszek külön 1 vagy 2 db UniFi 6 Lite-ot. Tudnátok wifi nélküli eszközt javasolni, vagy esetleg van tippetek, hogy a fenti kettőre (elsősorban az ax3-ra) mennyit kellhet várni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest