- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Tényleg köszönöm mindenkinek a véleményt.
Örlődöm nagyon... Már nem gondolom, hogy a miki fog ellátni földi jóval.. erre - mint ahogy Te is írtad - egy kis gép (akár egy málna) is megfelelő cucc lesz.
Ami miatt még mindig nem felejtettem el, (miután ezt végigolvastam) az az, hogy jelenleg az otthoni háló a következő:
60-as Net
Nekem : 1noti + 1 teló
Párom : 1 noti + 1 teló
Gyerek 1 : 1 noti + 1 teló
Gyerek 2 : nincs semmi (még)
Gyerek 3 : nincs semmi (még)
TV
IP kamera
+ Wifi Repeater hogy hátul is legyen háló (mondjuk az eszközök fele ezen lóg(hat))Terv:
Ha nem tudom a nyomtatót megosztani akkor csere WIFIs nyomtatóraHa azt mondjátok, hogy ezt visz egy TP-link 3600 vagy 4200 akkor arra gondolkodok.
HA ez megbírhatóan egy miki adja csak akkor az lesz...De nem akarom teleszemetelni a fórumot a saját gondommal .. bár a terhelhetőség szerintem még belefér
-
_Dumber_
őstag
Köszönöm.. rekop: Neked is.
Akkor még agyalok rajta. (Bár linuxot napi szintem kezem (Arch), de hálózati ismereteim elég gyérek...)Ami miatt képbe került, az az, hogy a lakásban egyes helyeire, csak repeaterrel tudok jelet csiholni.
Amiért pénzt kiadtam az egy Zyxel 6616 + 6505. Ehhez képest a 25000 Ft-s Mikrotik barátiabb ár. (A zyxel mindenképpen megy vissza, mert a jelerőssége rosszabb mint a 8 éves TP-link-nek).
Alternatíva amit még néztem: TPlink- TL-WDR4300 + TL-AC750, de ez is árban több mint a Mikrotik -
_Dumber_
őstag
Sziasztok.
Szemezek egy RB951G-2HnD eszközzel. Nem is gondoltam volna hogy az otthoni szegmensben a TP-link-en (és társain) kívül van élet, és ennyire szabad...
(Most úgy érzem magam mint egy észak kóreai aki kijutott amerikába)
Hét elején egy Zyxel-t akartam, de sürgősen viszem vissza a wifi-reapeaterrel együtt..Tudom hogy kb nincs határ, amit meg lehet csinálni ezzel a géppel, de azért megkérdem.
Szeretnék egy Nyomtatót az USB-re... gondolom ez nem probléma.
Szeretnék egy Külső vinyóval DLNA-t az USB-re... gondolom ez sem gond.Ha a kettőt együtt szeretném USB sokszorozóval..az már probléma, vagy az is megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest