- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Project: A #18067 üzenetére
QuickSet helyett szerintem használd ezt a leírást.
Anno ez alapján kezdtem én is. Időben nem több, mint QS-ezni és keresni a hibákat. -
Reggie0
félisten
válasz
Project: A #18065 üzenetére
Eleg furan hangzik. A switchen van valami tovabbi eszkoz? Mik a tuzfalszabalyok?
-
Reggie0
félisten
válasz
Project: A #18043 üzenetére
Szamit a fogyasztas? Valami PC alapu eszkozt neznek inkabb.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Project: A #18046 üzenetére
hát nézd, ha ennyi van rá akkor nem nagyon van mit tenni, ennyiért ez egy erős router, sokat elbír, dedikált megoldásokkal viszont nyilván nem veheti fel a versenyt.
-
kress
aktív tag
válasz
Project: A #18043 üzenetére
szakbarbárként azt mondanám hogy egy dedikált tűzfal lenne jobb, a firewall elég proci igényes, pár szabállyal a hap ac2 is megbírkózik, de utána már lassul, ha a doksikat nézed, meg az adott eszköznél a teszt fület, látod mennyit romlik 25 szabály környékén.
persze ez mind függ a szabályok számától, milyenségétől, az eszköztől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest