- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz
Gery0505 #10107 üzenetére
resetkor bepipálod, hogy default konfigot tegyen fel?
Ahogy látom eléggé megfogsz vele izzadni, nem biztos, hogy neked való ez. Ha megcsinálod, hogy legyen rajta net is, az nem azt jelenti, hogy jól be is állítottad, tűzfalszabályok nélkül netre kapcsolni, pedig életveszélyes kategória, de te tudod. A quick settel próbálkozz, ha már mindenképpen ragaszkodsz ehhez az eszközhöz, de az is kb nem sokat ér.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Gery0505 #10089 üzenetére
Megtaláltam, hogy hol lehet gyári beállításra visszaállítani a Routert, a System menüpontban a Reset configuration-t elindítom, utána újrabootolás után elkezd működni a Wifi is, szépen el tudom érni telefonról, viszont utána nem tudok belépni a Router beállításaiba a Winbox-szal, hogy folytassam a beállításokat... Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest