Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
-
Beniii06
addikt
válasz
Gery0505
üzenetére
resetkor bepipálod, hogy default konfigot tegyen fel?
Ahogy látom eléggé megfogsz vele izzadni, nem biztos, hogy neked való ez. Ha megcsinálod, hogy legyen rajta net is, az nem azt jelenti, hogy jól be is állítottad, tűzfalszabályok nélkül netre kapcsolni, pedig életveszélyes kategória, de te tudod. A quick settel próbálkozz, ha már mindenképpen ragaszkodsz ehhez az eszközhöz, de az is kb nem sokat ér.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Gery0505
üzenetére
Megtaláltam, hogy hol lehet gyári beállításra visszaállítani a Routert, a System menüpontban a Reset configuration-t elindítom, utána újrabootolás után elkezd működni a Wifi is, szépen el tudom érni telefonról, viszont utána nem tudok belépni a Router beállításaiba a Winbox-szal, hogy folytassam a beállításokat... Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(de csak azért mert az összes többit jobb begépelni
, kerek 25 percig nem lépett vissza a router, semmi nem segített, csak az idő, mármint, hogy kivártam
ekkold