- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #10612 üzenetére
Ahogy írták is fentebb, nem fog menni, mert az Aruba aktív, a Mikrotik pedig passzív poe-t támogat csak. Esetleg erre nézz rá:
Az biztos, hogy nem a legolcsóbb, de kb. a legelegánsabb megoldás, ha már ilyenre kell vetemedni. Nekem van egy egyébként, de nem Mikrotikhez használom, viszont úgy látom hogy a lábkiosztás alapján teljesen jó lenne hozzá, HA elég neki 24V-on a fél amper.
-
Beniii06
addikt
válasz
radi8tor #10614 üzenetére
A mikrotiken? Ahhoz előbb pont az kell, hogy bekapcsoljon.
Winboxban Interfaces ---> ethernet --> és ott lesz a general után még gy PoE fül, de mondom mégegyszer, nekem ez poe leadásnál van, ahol elvileg tud szintén passzívat továbbadni a mikrotik.
Nem ismerem ezt a switchet, ha van management felütet, akkor ott nézném meg a beállításokat és ott is, hogy lehet-e részletesen beállítani a poe-t, mivel a mikrotik csak passzívat tud.(nem küld visszajelzést, hogy poe képes(aktív funkció), így meg a switch vár a válaszra, amit nem kap és szerintem ezért nem kapcsol be)
Hálózati adaptere nincs meg?
Látom már szerkesztetted a hsz.-t, igen a passzív(nem szabványos poe-nek) ez a hátránya.
-
Beniii06
addikt
válasz
radi8tor #10610 üzenetére
Csak tippelek, de elképzelhetőnek tartom, hogy előbb szoftveresen kell bekapcsolni azon a porton a poe-t(igaz, nekem az rb4011-nél csak azon a porton tudom állítani, amin elvileg leadni tud), a másik, hogy a switchet aktív poe-t tud(szabványosat), viszont a mikrotik csak passzívat(nem szabványosat).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged