- iPhone topik
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
#78121280 #8544 üzenetére
Az a baaaaaj, hogy nagyon más szinten mozgunk hálózatok terén, ami igencsak megnehezíti a hatékony kommunikációt. (legalábbis a példa ezt mutatja)
Ha 802.3ad-t tud a Huawei, meg amit rákötsz, akkor lehet 2x 1G linked, ami nem ugyanaz mint ha 1x 2G lenne, de nem is fontos, mert ez a megoldás nem segít rajtad.
Viszont ha 2x 1G PPPoE kapcsolat kell, akkor teljesen felesleges belekeverni a 802.3ad-t, mert nem L2-n lesz link aggregation, hanem L3-on equal cost load balance.
Ez utóbbira pedig már megkaptad a válszt korábban: [link] (valószínűleg ugyanezt csinálja az Asus is, csak ott elég néhány kattintás) -
bambano
titán
válasz
#78121280 #8544 üzenetére
de nem link aggregációról van szó, hanem arról, hogy a speedtest több szálon tölt le, nem egy tcp kapcsolatot nyit, mint amit én mondtam.
tehát hogyha azt akarod megcsinálni, hogy egyes letöltések az egyik előfizetésre menjenek, mások meg a másikra, azt természetesen meg lehet csinálni, policy routingnak hívja a mikrotik.
szerk: tehát mégegyszer: azt, hogy egy darab letöltést elosszon a két előfizetésre, sem az asussal, sem a mikrotikkel nem lehet megcsinálni. azt, hogy több, párhuzamos letöltést szétpakoljon a két előfizetésre, azt mikrotikkel biztosan meg lehet csinálni, asust nem láttam már vagy 10 éve, azt nem tudom. de ha neked sikerült, akkor azzal is meg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest