- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
bambano #6560 üzenetére
Ha komolyan kérdezed a dolgot, erre pont nem gondoltam még, szétszedni nem szeretném, mivel még sokáig garis. Csak annyit tudok mondani, hogy a hátulján nincs semmilyen kivágás/kivezetés külső antennának, így a házat is mókolni kellene + tapintásra valamilyen fémöntvényből van(van súlya is rendesen a kis termethez képest), biztos a jobb hőleadás érdekében, így ha sikerülne egy belső antennás bővítőkártyát belerakni le lenne árnyékolva az egész, nem sok rádióhullám jönne ki belőle. Az egész hátulja és teteje hűtőborda.
Általában a nyák-ot rögzítő csavarral szokták a testet a házra is, de ezt biztosan csak szétszedés után lehetne megmondani. Egyébként a bemeneti táp csatlakozója elég érdekesen van megoldva, alig tudtam csatlakoztatni, annyira labirintusszerűen kell a kábelt elvezetni.
Először én is a wifis változaton gondolkoztam, de még a mikrotik eu store-ban is 1-2 hónap késést írtak(magyar boltokban nem is volt megtalálható még akkor), végül a vezetékest választottam + cap ac-t, mert most igaz nincsenek egymástól nagyon távol, de később változhatnak a körülmények, stb. és árban kb ugyanaz, így megmarad a változtathatóság, mint opció későbbre.
Megnéztem az említett helyen, ott most van 245 € + pár € szállitási díj( azt nem tudom, hogy áfa különbözetet kell-e fizetni), a boltot nem ismerem, így nem tudok mondani róla semmit, max, hogy hetekkel előtte már itt látni lehetett előre a sima rb4011-et és a wifist is, mikor még magyarba semmi infó nem volt róla, a készletjelzőjük pedig pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Mobil flották
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest