- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
válasz
Cirbolya_sen #6011 üzenetére
Köszi!
Az imént voltak bekötni. Ami érdekes, hogy rádugtam a Mikrotik-et és azonnal volt net, semmit sem, állítottam a Mikrotikbe így nincs PPPOE beállítás sem. Ez hogy lehet? -
mcll
senior tag
válasz
Meglátjuk, Fasttrack aktív.
Amúgy jelenleg 230,70 / 22,90 mbps-t mérek (majdnem mindig ekörül van), de most még UPC netem van (240/20-as csomaggal)Amúgy per pill ezek a tűzfal szabályok vannak:
0 D ;;; special dummy rule to show fasttrack counters
chain=forward action=passthrough
1 chain=forward action=accept connection-state=established,related log=no log-prefix=""
2 chain=forward action=fasttrack-connection connection-state=established,related log=no log-prefix=""
3 chain=forward action=accept connection-state=established,related in-interface=bridge1 out-interface=WAN log=no l
4 chain=input action=accept connection-state=established,related in-interface=WAN log=no log-prefix=""
5 chain=input action=accept in-interface=bridge1 log=no log-prefix=""Kíváncsi leszek a Digi mit fog mutatni majd (holnap kötik be).
-
ekkold
Topikgazda
válasz
1000Gbit nem biztos hogy menni fog vele,
1000Gbit biztos nem fog menniés az 1000Mbps sem biztos, de fasttrack-al talán meg tudja közelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest