- Azonnali mobilos kérdések órája
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Nekem eddig mindig jól működött a VPN mobiltelefonról is, nem tudom neked miért okoz problémát. Az ftp szerintem nem gond ha más porton megy. Ha levelező szervert akarnék a net felé kinyitni, akkor azt eleve fokozott biztonsággal tenném csak meg, de inkább csak VPN-en keresztül engedném. Szóval mi a fontosabb,a kényelem vagy a biztonság? Az eredmény mindenképpen kompromisszum.
Jónéhány ismerősöm szokott távolról dolgozni. Különböző cégekről van szó, de egy dologban mindegyik egyezik: kizárólag VPN-en keresztül engedik be távolról a céges hálózatba. Semmilyen szolgáltatás (az általad felsoroltak egyike sem) érhető el enélkül, nincsenek kifelé nyitott portok a VPN-t kivéve. Gondolom ez nem véletlen.
Szerintem a hasonlatod erősen túloz, és nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold