- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
bambano #5255 üzenetére
Köszönöm!
Az általad említett debreceni boltban is ugyan az a helyzet, mint ahol én kérdeztem, 5-6 ezres felár a wireless-hez képest. Úgyhogy lerendelem tőlük.Egyébként RouterBOARD 951G-2HnD -t néztem ki itthonra. Az Rb750-et váltaná fel, annyi lenne a lényeg, hogy ugye a wifi beépített legyen, és lehetőleg tényleg bírja a giganetet. Ilyen szempontból jó választás, vagy vegyek inkább
RouterBOARD 951G-2HnD -t az SFP miatt. Egyelőre 100\100as Digi netem van, de nem kizárt, hogy váltok gigára és akkor már úgy venném, hogy ne kelljen megint cserélni.
Vagy esetleg valami mást....?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest