- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Igen, olvastam. Hétfőn rendeltem meg tőlük (ramiris) a routert este, kedden vidéken voltam, ma pont mentem volna érte, de már égett a raktár.
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg.
Drukkolok nekik, mert kényelmes elérhető távolságba vannak tőlem, kb 10 perc motorral..
Ha már akkor kérdezek, egy optikai net van, amihez most vittek ki nekik egy Sagemcom F@st 3686 V2 routermodemet.
Néztem a menüjét, de elsőre nem találtam meg, hogy kell kikapcsolni a router funkcióit? Vagy csak az ügyfélszolgálat tudja??
Nem szeretnék dupla nat-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest