Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nem, nem rosszak, sőt, talán az egyik legjobb név.
Én csak azt mondom, ha van egy tápot, ami zárlatos lesz és átenged magán pár mp erejéig pár száz voltot, akkor az utána lévő eszköz tönkre mehet. Ha egy tápod van, minden eszköz megkapja, mind tönkre mehet, ha 5 tápod van, akkor nem sok esély van, hogy mind az 5 egyszerre lesz zárlatos.
Egyébként ezek mind kapcsoló üzemű tápok, jó hatásfokúak, nem esznek többet mint kellene, bírják az állandó üzemet, rövid zár és túlterhelés védettek, szinte kivétel nélkül mind.
Épp oldalra pillantottam, ahol kb 5-7 éve van üzemben egy saját gyártmányú tcp/ip -n táv vezérelhető PDU, amit lustaságból csak úgy bedobozolatlanul felfúrtam a szekrény oldalára. No ennek is a tápját egy 12V-os kalapsínes MW táp adja (amit szintén csak úgy cigányosan odafúrtam, mármint a kalapsínt) a szekrény oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold