Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, de teljesen nem tudom elképzelni, hogy a rádugás után mindenféle kérdés nélkül felkonfigurálódjon, mert ezt még egy "egyen" konfig esetében sem tartom sem jónak, sem kivitelezhetőnek.
1. lóg a kanóc, rádugod a kettes porton
2. hozzá kell kapcsolódni, itt már csak van teendő, legalább kiválasztani, hogy melyik routerhez
3. törölni kell a konfigot ami rajta van
4. ssh, majd belenyomni azt amit szeretnél (itt csak megint választanod kell, hogy ha több konfig is van melyiket rakod rá).
5. némi testreszabás csak kellhet, identity, userek, wifi/capsman beállítás.A mentés egyébként szerintem egy az egybe nem ereszthető rá a routerre, legalábbis én nem szoktam. Amikor használsz certificate-ket, azt vagy újra le kell generálnod és beállítgatni, vagy egy linuxon legenerálni és onnan beemelni a certeket, de akkor azzal kell kezdeni, ha a config már használja.
"vannak eldurrant mikrotikjeim" - milyenek? javíthatatlanok? (vagy csak nincs senki aki megjavítaná?) A 493-t én is úgy nézegettem, mikor meghalt, hogy hova tudnám vinni, de senki nem vállalta. Azután nekiestem a gyanús kondiknak, mielőtt a kukába vágtam volna, nem volt mit veszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold