Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Ennyire nem, szerencsére rég használtam már Cisco-t, meg is fogadtam, hogy soha nem is fogok. Én úgy vagyok vele, hogyha valami nem tetszik akkor azt nem kell használni. Ubiquiti-t például részben emiatt sem használok, pedig kültéri eszközökben egyszerűbb dolgom lenne, mint MikroTik-kel. Már konkrétan AC-s pont-pont megoldás az SXT-n kívül nincsen, AX-es meg még nincsen. Marad az N, abból is csak LHG van ha messzebbre kell valami, de azt pedig csak 3-as csomagban lehet venni(3?? nem is értem, legalább párban lenne). XL van belőle, csak 60 centis tányérra pont nincs szükségem. Szóval van gond ez igaz, de ez mondjuk szerintem átmeneti, csak éppen nem jól kezelik az átmenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold