-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
grabber #23899 üzenetére
Szia,
ne erts felre, halas vagyok az otletert, illetve a tanacsert. De pontosan azert tettem mikrotik eszkozt az LTE vegere, hogy ne kelljen ilyen barkacsolasokat csinalnom. Mar a napi 1 reboot is feszegeti a hatarokat. Ettol meg a tenda is jobb volt, ami eveken keresztul logottt az LTE-n ujrainditas vagy barmi nelkul es teljesen jol mukodott.
Miert szedtem ki? Mert tavolrol nem menedzselheto, kellett valami ami VPN kepes. Azt gondoltam, hogy egy mikrotik van olyan szinten, mint egy huszezer forintos szappantarto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Metal topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Macska topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest