Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Gyula888
üzenetére
köszi utólag is a válaszokat, sokat segítettek. péntekre kellett volna a csomag, de addig szenvedtem, hogy jövő hét lesz. három éjjelt forogtam a fórumokon, kétszer rajta volt a rendelésen az ujjam full Ubiquiti szettre... nagyon tetszik a cucc. aztán annyi melegedési nyavalyát, meg update blamát olvastam, hogy erre nem áldozok értelmetlen mennyiségű összeget hosszútávon. harmadannyiért... még így is sok, 4TB lemezzel lesz egy 8xPoEs VIGI, meg az egyik highend kamerát kipróbálni. igazad volt, remélem bejönnek. ahogy láttam, webGUI-ból local network alatt simán elérhető az NVR. ha tailscale behoz a vlanjába, akkor a local IP meg iOS alatt simán kimehet ikonként, mint "app" a betekintéshez.
itt egy kérdésem felmerült, nagyon kezdőként: vannak most is vlan három, a kamera rendszernek csinálnék sajátot. ez csak local access, teljesen szeparáltan a többitől. működni működni fog, de tailscale nem fog tudni beugrani rá kintről. tailscale az Unraid NAS-on fut pluginként. van jobb megoldás annál, hogy az IP kamera vlanba felveszem a NAS-t, amin fut a tailscale?
-
hoffman_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold