- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
gabro0 #23091 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem olvastad az előzményt. A J1900-ra is a mikrotik oprendszerét tettem fel (tehát ugyanazt a RouterOS-t) mint ami a mikrotik hardvereken fut.
Az egyetlen szívás az vele, hogy a demo verzió csak 1 napig megy, azaz meg kellene venni hozzá egy min. liszensz4-et, hogy router legyen belőle. Játéknak, meg csak kísérletezésre is sok, de ha komolyan gondolja az ember, akkor tartós használatra nem olyan vészes költség.
A sebesség tesztelését is 1 napos demóvel csináltam. Amúgy a PC-s verzió nagyon sokféle hardvert felismer, és pl. a samba megosztást bekapcsolva könnyedén kiszolgálta a gigabites hálózatot. -
válasz
gabro0 #23091 üzenetére
Hááááát, azért volt már frissítés miatt kernel panic loop Mikrotik routereken is. Én inkább azt szeretem, hogy van egy kis fogyasztású és helyigényű alapinfrastruktúra, mozgó alkatrészek nélkül vagy minimális számú mozgó alkatrésszel (ventillátorok pl), ami akár egy akksiról (tág feszültségtartományról) és azt töltő tápról is elmegy és akár többféle betápot is fogad, fillérekből redundáns táplálással és paraszt PoE-vel. Ezért sem tetszik ez a bajszos kancsós jópofiskodás meg ezek az úri routerek, mint a Sató, mert szembemennek a régi hagyományokkal, amiért sokan kedveljük a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest