Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
gabro0
üzenetére
Akkor lehet, hogy nem olvastad az előzményt. A J1900-ra is a mikrotik oprendszerét tettem fel (tehát ugyanazt a RouterOS-t) mint ami a mikrotik hardvereken fut.
Az egyetlen szívás az vele, hogy a demo verzió csak 1 napig megy, azaz meg kellene venni hozzá egy min. liszensz4-et, hogy router legyen belőle. Játéknak, meg csak kísérletezésre is sok, de ha komolyan gondolja az ember, akkor tartós használatra nem olyan vészes költség.
A sebesség tesztelését is 1 napos demóvel csináltam. Amúgy a PC-s verzió nagyon sokféle hardvert felismer, és pl. a samba megosztást bekapcsolva könnyedén kiszolgálta a gigabites hálózatot. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
gabro0
üzenetére
Hááááát, azért volt már frissítés miatt kernel panic loop Mikrotik routereken is. Én inkább azt szeretem, hogy van egy kis fogyasztású és helyigényű alapinfrastruktúra, mozgó alkatrészek nélkül vagy minimális számú mozgó alkatrésszel (ventillátorok pl), ami akár egy akksiról (tág feszültségtartományról) és azt töltő tápról is elmegy és akár többféle betápot is fogad, fillérekből redundáns táplálással és paraszt PoE-vel. Ezért sem tetszik ez a bajszos kancsós jópofiskodás meg ezek az úri routerek, mint a Sató, mert szembemennek a régi hagyományokkal, amiért sokan kedveljük a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy 4-szer kellett netinstall nyomnom a CCR1009-re, amikor jott a 7-es szerias ROS.
ekkold