Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
Gyula888
üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
OK, utánaolvasok, de akkor is: új kapcsolatot készítettem a telefon és a router között. Saját wifi hálózaton belül voltam. Azután nem is használtam a kapcsolatot. 7 perc után a nagyvilág (vagy valaki legalábbis) tudta ezt a viszonylag hosszú kódot és helyettem azzal akart felcsatlakozni. Ha maga a beállítás kódolt csatornán történt, akkor hogyan lett a publikus kulcs ennyire publikus? A mikrotik ilyenkor világgá kürtöli?
És ez azt is jelenti, hogy mindenki logja, aki használja a wireguardot vagy a BTH-t, tele van próbálkozó idegenekkel?@Gyula888: igen, bennem is felmerült, hogy maga a telefon akar valamiért állandóan beszélgetni a routerrel BTH módon, dacára annak, hogy tőle kb. másfél méterre van. Emiatt ki is lőttem a BTH klienst, ugyanúgy folytatódott a kapcsolódási kísérlet.
Más betörési kísérlet amúgy nincs, hébe-hóba egy-egy Winbox próbálkozás.
Meg tudom esetleg nézni valahogyan a próbálkozó IP címét? A log nem írja. Abból legalább tudnám, melyik országba küldjem a képeslapot.
Bocsi a rantért

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Óra topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold