-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
lionhearted #22973 üzenetére
Már nyafogtam egy sort korábban a BTH miatt, de segítsetek, kérlek ezt megérteni.
Kigyomláltam a korábbi connection-öket a BackToHome-ból a telefonon. Készítettem egy újat. Itthon, nem volt azóta sem publikus hálózatra csatlakozva a telefon.
7 percre rá, hogy elkészítettem az új csatlakozást, már törnének be vele a routerre. Kétpercenként csatlakoznának, a Mikrotik 20 próbálkozás után utasítja el a kapcsolatot (ami szerintem nonszensz, de nem láttam, hogy hol lehetne csökkenteni).A publikus kulcs az annyira publikus, hogy rögtön szétkürtöljük a világban, vagy a telefonomon/laptopomon valami figyel... valamit? Mert nem keylogger, ha van is, mert ezt nem gépeltem be, nem tettem vágólapra. A telefon egy iphone, nincs tele bloatware-rel, meg amúgy is szeparáltak az applikációk.
Mi a p*csát érdemes kipróbálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest