- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Proci85 #2120 üzenetére
"Jól értem: 12 óránál van egy mikrotik, benne 3 link: 10 órára mutató, 2 órára mutató és uplink?": nagyjából. a kóceráj, ami most van, kihúzta nálam a gyufát, rá akarom beszélni a főnököt, hogy hajítsa ki az egészet. tehát elvileg nincs semmi. gyakorlatilag mivel ebben a topicban kérdeztem, mikrotik.
a jelenlegi hálózat nem gyűrűs, hanem vonal. túl gyakran rohad meg. a javítás csak lassan oldható meg egyéb okok miatt. ezért akarom körbezárni.
a jelenlegi elgondolás, hogy van két eth-wifi bridgeként használt mikrotik minden telephelyen. plusz ami az itt kitalált megoldáshoz szükséges még.
az uplink rendelkezésre állása megfelel, azt nem akarom tartalékolni. a telephelyek közötti kapcsolat ótvar, azt muszáj.
"Esetleg magát a mikrotik eszközt 2 példányban letenni és VRRP-ben futtatni, ha az egyiket agyonvágná a villám automatikusan átvegye a másik?": ha már betettem két példányban a mikrotiket, akkor nem lesz rajta vrrp, mert minek.
"A sávszélesség dilemmát jól érzed.": akkor ezzel ez a megoldás kilőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest