Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

válasz dave0825 #20557 üzenetére

Na mindegy, én elengedtem, munkatársamnak pedig javaslom, küldje vissza oda, ahol vette, nem is minősíteném a cuccot (biztos én vagyok az 1 bites felhasználó)....

Reseteltem a WinBox-on belül, így megjött a wifi is, villogott, és lehetett is rá csatlakozni (ez is mi, hogy gombbal resetelve nem resetel normálisan, programból igen :F).
    Csatlakoztam wifin keresztül rá, bejött a 192.168.88.1-en a webes felület, de ott sem találtam értelmes részt, ahol be lehetne állítani ezt a hihetetlen bonyolult feladatot, úgyhogy visszamentem WinBox-ba, csatlakoztam, majd pár másodperc múlva eldobta, azóta nem csatlakozik újra (ugyanezt mondta munkatársam, hogy neki is ezt csinálta, pár másodperc után eldobta, és resetelnie kellett...)

Találtam ezt a hozzászólást, meg is akartam próbálni, de a wlan1-re ha rámentem, ott sem találtam semmit, hogy hogy keressek hálózatot, amit LAN-on továbbíthatna (a scan-re nyomva bezárta a programot, eldobta a csatlakozást :DDD), szóval kész, ennyi, elengedtem.
    Értem én, hogy nem az egyszerű plug-and-play kategóriába szánták, de miért kell 5 millió dolgot tudnom, hogy egy ilyen egyszerű feladatot adjak neki? :F
    Remélem, van a piacon ennél egyszerűbb szerkezet, ami wifi vételére, és LAN-on keresztül továbbításra használható...

Új hozzászólás Aktív témák