- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mangle szabály jó volt,csak az address list nem frissült ezek szerint. Most tesztelgettem:
Address listban nincs timeout alapból. De kézzel beállíthatom. Ha beállítok valami időzítést és lejár akkor tényleg törlődik a lista ha nem volt más elem a listában
Elég ha ki be kapcsolom az address listát akkor mindig újra feloldja a címet.Egy időzítővel ki be kapcsolom a listát óránként és így frissül a lista elemei. Remélem így már jó lesz,majd hetek múlva kiderül ha változik a cím.
-
jerry311
nagyúr
Ezt megvalósíthatod úgy is, hogy a listába már felveheted a xyz.dyndns.org domain nevet is, ami után ez dinamikusan hozzáadja a címet, de nem tudom ez hogy frissül.
Azt nem tudom pontosan hogyan és mikor frissül, de frissül az biztos, mert nekem így van beállítva a NAS NAT-ja mióta Mikrotikem van. Arra tippelnék, hogy a DNS TTL-je alapján frissül a szabály is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Elektromos cigaretta 🔞
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest