- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
ekkold
üzenetére
"A törés módját nem ismerem nagy mélységekig, de nagyjából azért utána olvastam, és kipróbáltam:"
Rövid időn beláttad te is, hogy valós problémáról van szó. Nem próbálgattam wireshark-al, én megmaradtam olvasás szinten(bizonyos chipsettel szerelt adapterek tudnak monitoring mode-ot), ~kb 2 éve olvastam erről először(és még a https szintén hasonló problémájáról, lehallgatható lett az is kapcsolódáskor szintén) + hogy sürgős lett a WPA3 elfogadása, ami meg is történt, csak a gyártók kevésbé érdekeltek bevezetni, mert az átlag usert WPA2-vel is elégedett, ugyanúgy fizet az eszközért és nem növekednek a gyártási költségek is(ha nem bírná a SoC, jobb kell), a firmware frissítésért pedig nem fizetnek többet, az jár ingyen. "Akkor minek frissíteni?"
"a nagyon erős számítógéppel dolgozol akkor is nagyon hosszú idő. "
Igaz lenne, de sajnos ez kicsiben gondolkodás. Ha a képbe belekerülnek a blockchain technológiák, mindjárt "végtelen" lesz a számítási teljesítmény egy nagyon erős géphez képest is, hát még laptophoz mérten. Ezért írtam, hogy "mára", mert újkeletű dologról van szó, korábban nem lehetett komolyabb számítási feladatokat felbontani és szétosztani ilyen gyors módon. A "kis laptop" csak közvetítő szerepet tölt be, persze annak is van hardveres korlátja(I/O műveletek), de ennyire ne merüljünk el a részletekben, a lényeg hogy sokszorosa lesz a számítási kapacitás egy géphez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- VoLTE/VoWiFi
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bestbuy játékok
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest