- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Köszi a részletes választ
Mit értesz a
Az átláthatóságot nagyban megkönnyíti, ha már az elején saját chainekbe rakja az ember a szabályokat, -on?Igen a Win foghatta meg a kapcsolatot, mert korábban tisztán emlékszem, hogy nem ált ez a helyzet fent, lehet kapott egy frissítést, mindegy is.
A lényeg, hogy a routeren rendben van.
Annak idején megkavartam rendesen, mivel egy időben 2 net elérésünk volt, és akkor megcsináltam azt, hogy a wifis hálózatból a forgalmat az egyik net elérés felé tereltem, míg a kábeleseket az másikba.Most már nem áll fent ez a helyzet, lévén már csak 1 net elérésünk van, de a bellítások persze bent maradtak a routeren...
A mangle alatt a prerouting - mark routinggal megadom neki a forrásként a wifis hálózatot célként a gép ip jét, a mark routing nál meg a nain -t választom, akkor az eredmény ugyanaz mint a nat megoldással.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a pilicy routing kavart be, vagyis amikor 2 wan 2 subnet szisztema szerint csináltam meg a beállításokat.
Találtam egy leírást, és az alapján csináltam anno de hát már volt vagy 2 éve, így mára már elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest