Hirdetés
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
Mikrotik - 192.168.88.1
Xiaomi 3G - 192.168.31.1
Más ip tartomány.
Szelet és esőt eddig bírja, most tudtam azt is tesztelni ezekben a viharokban és felhőszakadásokban.
Biztos rosszul csináltam, de én bridge mod-ban nem tudtam elérni a Mikrotik-et, mac címmel sem. Mivel nem tapasztalok hátrányt abból, hogy routol így marad. Majd egyszer erőt veszek magamon, utána olvasok és beállítom.
Nekem kb 4km a B3 (1800mhz) cella. Terhelt időszakban 40-50/30,éjjel 90/45 a sebesség.
Tetőn van az eszköz.Amikor kivettem a dobozából és a kezembe vettem, azt hittem összetörik... Olyan könnyű az egész, a csőszorítós felszerelés meg vicces, ilyen drága eszköznél... Venni akarok majd hozzá MikroTik solidMOUNT-ot, csak kb 11eft.
A sávszél a lakhelyedtől függ, pl milyen a cella leterheltség és 800Mhz-n kívül van e más. Ha nincs B3 vagy B7 sáv és sokan használják, 20 Mbit/s a max szerintem. Ritka, hogy 800-on ennél gyorsabb legyen, főleg mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold