Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Petrowiczki #819 üzenetére
"és kimaradt 3 lépés a dhcp kliens portra konf a filter és a nat :S"
Melyik az a három? Mert a dhcp kliens beállitása az az egyetlen lépés amitől neked IP cimet kell kapj..
Én is szeretek tanulni, vettem is egy kis egyszerübb Szikorszkij helikoptert, hogy megtanuljak vezetni. A tanfolyam nagyon drága, igy most tanulom én is a megfelelő fórumban, hogy kell. Már be tudtam ülni, kis robogót is vezettem már, szerintem menni fog ez.
Ja a régi melóhelyemen használnak ma is egy csomó helikoptert, nem újdonság, hogy lehet repülni.Ma kaptam egy tippet, hogy rakjak bele benzint, ezt ha hazamegyek pótlom, aztán lehet integetni majd..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest