Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Petrowiczki #819 üzenetére
"és kimaradt 3 lépés a dhcp kliens portra konf a filter és a nat :S"
Melyik az a három? Mert a dhcp kliens beállitása az az egyetlen lépés amitől neked IP cimet kell kapj..
Én is szeretek tanulni, vettem is egy kis egyszerübb Szikorszkij helikoptert, hogy megtanuljak vezetni. A tanfolyam nagyon drága, igy most tanulom én is a megfelelő fórumban, hogy kell. Már be tudtam ülni, kis robogót is vezettem már, szerintem menni fog ez.
Ja a régi melóhelyemen használnak ma is egy csomó helikoptert, nem újdonság, hogy lehet repülni.Ma kaptam egy tippet, hogy rakjak bele benzint, ezt ha hazamegyek pótlom, aztán lehet integetni majd..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 40
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest