- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Új vagyok a MikroTik világában, igazából bele akarok kóstolni, milyen.
Van jelenleg egy ASUS Ac66U B1-em, ebből egy AC-s AP-t csinálnék az emeletre, adott tehát egy DIGI gigás net, PPPoE csatlakozásra, amire kéne valami.
Először az ASUS Ac65P eszközt néztem akciósan, de az akció véget ért, én meg valami normális gépet vennék.
Milyen MikroTik ajánlott kezdésnek ami bírja a gigás DIGI netet ha masszívan ki is van használva?
Wi-Fi nem nagyon érdekel, nyilván azonos áron a lehető legjobb, de ha úgy van veszek inkább egy AP-t, ez tényleg csak útválasztó legyen.
Tudom, hogy ez nem olyan click-to-run kategória mint a TP meg az ASUS, de jó lenne beletanulni, meg jó lenne teljesen kézben tartani a saját hálózatomat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest