- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbl
senior tag
Sok fajta routert próbáltam, vettem eladtam őket. Egyik sem hozta az, elvárt WIFI lefedettséget.
Én családi házban lakom, vannak vastag falak bőven, és nagykert. Próbáltam én két routert WSD-be összekötni, kettő AP meg még sorolhatnám.
Szóval szenvedtem vele rendesen, hogy jó legyen a lefedettség. De soha nem jött össze.
Tehát így mindent eladtam.Vettem egy Mikrotik RouterBOARD 2011UAS-2HnD-IN -t két napig szoptam míg be tudtam állítani, eszméletlen dolgokat tud, 1Watt kimenő teljesítménye van. Ez 10szer több mint egy mezei router tud.
A routert a monitorom hátára csavaroztam fel, és vettem rá kettő darab 8db antennát.
150m3 –es a ház minden sarkában majdnem fullos a térerő.
80méterre a kertbe még lehet internetezni.Szóval mindenkinek ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest