- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
hát pedig ez vsync probléma, nézd meg az értékeket, akkor folyamatos, ha a 60Hz-hez igazadó (16,7ms vagy 33ms), a ha két frissítés közé esne a frissítés, akkor akad. (25ms)
ha vsync off-ra állítod és nem akad a játék, akkor ezzel már be is határolhatod.
nem lehet, hogy ütközik a vga driver vsync beállítása és a játékban esetleg bekapcsolható vsync, vagy valami hasonló opció?
-
El Kebir
őstag
bár az IPS 8ms-s input lagja a TN 2ms-s értékének felel meg kb...
na akkor kérlek fordítsd ezt le nekem... bocs hogy félreértettem... mert szvsz ez a mondat egy hülyeség. (ahogy most értem)
szerk.:
a kérés csak költő, értem hogyan akartad volna írni, csak éppen nem úgy írtad, ahogy akartad -
El Kebir
őstag
azok nem az inputlag értékek... fogalomzavarban vagy. (sőt azok az értékek rendesen még a monitor válaszidejét se reprezentálják)
hangkártya, hálózatikártya, az alaplapon található egyéb vezérlők hibáját kizártad már? (a videón tényleg akadás látszik, nem inputlag vagy a magas válaszidő nyoma)
Ugye azt mondod, ha gyorsan fut a játék, 60fps felett van, akkor nincs vele gond, így nem lehet monitor hiba, hanem valami szoftveres beállítás/driver. (sok fps-nél erősebben kellene jelentkezzen a monitorhiba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest