Új hozzászólás Aktív témák
-
Monochrome
csendes tag
Egy új GTX 460-as kártya megoldotta a problémát.Directx 11ben tökéletes. A logokat visszanézve a 8600GT 99% terheléssel futott még minimum grafikán is, lehet, hogy a max. terhelés miatt akadt be?
-
Monochrome
csendes tag
válasz
Monochrome #86 üzenetére
Sem az Aero kikapcsolása, sem a youtube megoldás nem nyert
-
Monochrome
csendes tag
Battlefield Bad Company 2 fórumba már elpanaszoltam a "microstuttering"-et, most találtam meg ezt a fórumot. A kezdő hozzászólás pontosan kifejti a jelenséget
Bemásolom ide a BFBC2-ben tapasztaltakat:Ugyanazon a gépen van Win Xp 32 bites és Win 7 64 bites oprendszer. A Win 7 alatt a játék mini-lagokat produkál (Xpnél tökéletes - nem a hardware kevés neki).
A VGA geforce 8600 GT, nem Ati. A legújabb, és azt azt megelőző drivert próbáltam eddig.Most is olvasgatom a fórumokat, a probléma nem ismeretlen...egy-egy tippet kipróbálok, eddig nem vezetett eredményre.
Amit eddig próbáltam:
-drivercsere
-AVG kivételhez hozzáadtam a játék által használt könyvtárakat (ezt ismertem anno komolyabb lagokat okozott, nem ilyet)
-DirectX mód váltás:
Settings.ini-ben átírtam 9-ről 10-re ezt:
DxVersion=10
A mini-lagok megszűntek, cserébe DX10 módban rosszabb képminőséget kapok ugyanazon felbontáson és részletességen (UAV-val nem látok rendesen, tereptárgyak közelebb töltődnek be, színek is valahogy mások)
Játszik valaki Win 7 64 bit alatt DX9 módban? A DX9-hez a megszokott képminőség mellett a jobb teljesítmény miatt ragaszkodom
-Vsync on/off
Ezt a bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile\NetworkThrottlingIndex ----- 'a'-ról 'ffffffff'-re állítottam (nem hálózati jellegű probléma ez)
Ha valaki Nvidiával Win7x64 alatt DX9 módban játszik gond nélkül, szívesen veszem a drivere verziószámát, hátha segítAz Aero kikapcsolást megpróbálom ha hazaérek, meg a youtube-os trükköt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest